Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, utasítottatok már el lányt? Mit szólt hozzá? Lányok, utasítottak már el titeket? Hogy érintett?
16 lehettem és az utcán a buszmegálló mellett elkérte a csaj a számomat. Az hazudtam neki hogy van barátom, durva mondon kilátszott az egész ínye miközben beszélt.
Annyira nem bántotta meg a dolog. De amúgy a barátnőjével lehetett, szerintem amúgy csak fogadtak hogy meg meri e tenni. Nem tudom, de nekem valami gyanús volt.
Párszor.
A barátságoknak utána oda. Ha meg nem az volt,akkor nem feltétlenül akarják elfogadni.
a lány nem jól fogadta, engem pedig hidegen hagyott
(ez van, néha egy szívtelen gec* vagyok...)
Igen, utasítottak már el. Egy barátom, akit nagyon szerettem, szeretek. Teljesen összetörtem, mert annyira jó (volt) a kapcsolatunk, hogy azt hittem, ő is többet érez irántam. Magamban kerestem a hibát, úgy gondoltam, nem vagyok neki elég jó, mint nő, nem tetszem neki kinézetre. Lefogytam. Rengeteget (30 kg). Elkezdtem sportolni, vettem új ruhákat, elkezdtem magam sminkelni, új frizura, stb., mindenki mondta, hogy marha jól nézek ki, és semmi... Ő még csak megjegyzést se tett arra, hogy megváltozott a külsőm. Semmit! Illetve egyszer megjegyezte, hogy mostanában olyan színes vagyok, eddig olyan szürke voltam. Ennyi volt minden. Majdnem belehaltam. Felajánlkoztam neki, de elutasított. Elviseli az érzelmi kitöréseimet, mert úgy van vele, hogy elmúlik, 2 nap és megint normális leszek. Úgyhogy van egy nagyon jó barátom, csak sajnos férfi. És még csak nem is meleg. Megvisel még most is. Már egy éve tart a dolog. És tényleg nagyon jó kapcsolat van köztünk, bármit megbeszélhetek vele. Még azt is, hogy teljesen kikészít. Viszont azt sem hagyja, hogy elfelejtsem. Próbáltam nem keresni, eldobtam volna a barátságunkat is, mert nagyon megalázónak érzem ezt az egészet, és képtelen vagyok mással randizni, mert más nem is érdekel... Mert reménykedek még mindig és ez a legrosszabb... Mert felérem ésszel, hogy komolyan mondja, hogy nem akart tőlem mást, csak barátságot, mert neki így jó. Lehet, hogy ez a részéről önző dolog, de ez van. Egyelőre képtelen vagyok arra, hogy kilépjek ebből a kapcsolatból. És tényleg sokat sírok miatta, a hangulatom nagyon labilis.
Viszont legalább úgy nézek ki, ahogy mindig is akartam, ez is valami. Magamtól nem lett volna ennyi akaraterőm, ez az érzés viszont nagyon motivált. 27N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!