Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Érdeklem őt, vagy miért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Érdeklem őt, vagy miért érintett meg annyiszor?

Figyelt kérdés
Osztálytársak vagyunk, de szinte sosem szoktunk beszélgetni. Párszor hozzám ért már, 1-2x mikor hozzám szólt is megérintett, meg gyakran veszem észre, hogy órán engem néz. Az osztályban van 2-3 lány, akikkel egy csomó fiú hülyéskedik. Mikor odaülök a lànyok közelébe pl szünetben, akkor ez a fiú odamegy hozzájuk néha és ott hülyéskedik velük. Ha van mellettem is meg mellettük is hely, inkább odaül melléjük. De ha jó távol ülök le tőlük, akkor hozzájuk se szól. Nem is izgatna ez engem, de akkor miért figyel állandóan, miközben ott van azokkal a lányokkal? Meg mikor én beszélek mondjuk kettesben valamelyik fiúval, vagy simogatja a hajam, az arcom, néha odapillantok rá és mintha mérges lenne a tekintete. De ha én érdekelném, akkor miért nem lép felém valamit? Próbálok jeleket küldeni, de ha olyanokat csinál, hogy azokkal a lányokkal van, akkor honnan a fenéből gondolhatnám, hogy én tetszem neki, így minek is küldjek jeleket? De ha nem kellek neki, akkor minek néz állandóan, ha mást meg nem? Nem tudom mit gondoljak.
2013. máj. 11. 00:50
 1/8 anonim ***** válasza:
mert beizgult rád:D
2013. máj. 11. 00:52
 2/8 anonim ***** válasza:
he want to tap that *ifyouknowwhatimean*
2013. máj. 11. 00:53
 3/8 anonim ***** válasza:
értem:D XD
2013. máj. 11. 00:54
 4/8 anonim ***** válasza:
Hát, akit csak úgy simogathatnak a fiúk, azt nem tartanám sokra.
2013. máj. 11. 00:55
 5/8 A kérdező kommentje:
a hajam simogatása csak egy fiúnak a mániája, de ha mást simogatna azt nem hagynám, nem kellene rögtön másra gondolni
2013. máj. 11. 00:58
 6/8 anonim ***** válasza:
lezbikus vagy ha nemhagyod!
2013. máj. 11. 01:06
 7/8 anonim ***** válasza:
nekem egy csaj a fszomat akarja szpni vagy a seggemet kinyalni??? nem mind1!
2013. máj. 11. 01:06
 8/8 anonim ***** válasza:

vágykeltési szándékkal érintett meg téged és elérte a célját egyértelműen.

a többi csaj előtt azért szerepel,hogy ezzel demonstrálja,kelendő és másnak is kellene,és ezzel a te vágyad is növekszik irányába.

mint a páva,mutogatja a tollait,ugyanaz.

amikor meg téged tüntetnek ki figyelemmel a fiúk,az azért nem tetszik neki,mert versenyhelyzetbe hozod,amit nem tud kezelni,vagyis tapasztalatlan,fiatal,és el is bizonytalanítja,önbizalmilag leépül tőle.

főleg ha akkor nézel oda rá,miközben a másik manusz taperol.

ezzel ezt üzened neki-látod,te nem mersz fogdosni,de ez a srác igen,vagyis ő jobb és bátrabb nálad,te gyáva féreg.

ezért behúzza fülét farkát és hanyagol,amíg újra nem építi az önbizalmát.

szóval ugyanazt csináljátok gyakorlatilag:D

2013. máj. 11. 03:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!