Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok/Nők! Hány férfi próbálkozott nálatok, mennyit utasítottatok vissza, és mennyi barátotok volt?
Figyelt kérdés
Lány vagyok, és még sosem volt barátom, páran próbálkoztak, de mindet elküldtem. Egyszer voltam szerelmes, de viszonzatlan volt. Ezért érdekelne, másnak ez hogy történt.
20/L
2011. szept. 30. 19:49
1/7 anonim válasza:
Általános iskolában ilyen 1-2 hetes járásnak nem nevezett valamik voltak. Amúgy egy komoly kapcsolatom volt eddig, 18 évesen, annak már 4 hónapja vége, azóta nem próbálkozott be senki, csak ilyen flörtölgetések, meg ilyenek vannak.
2/7 A kérdező kommentje:
Köszi! Légyszi azt is írjátok le, hogy meddig tartott a kapcsolatotok!
2011. szept. 30. 19:54
3/7 anonim válasza:
Nos én többször voltam szerelmes de ált viszonzatlan volt, rengeteg/tényleg sok/ srácot elküldtem és jártam 1-2 hónapig 2 sráccal de ink netes volt ... 18/L
4/7 anonim válasza:
számolni nem tudom, mennyi próbálkozott/próbálkozik... rengeteg, napi szinten jut egy új... többnyire én is elküldöm mindet, de mindig jön egy a 100-ból, aki megfog és azzal összejövök, így nem szoktam sokáig szingli lenni...
22/L
5/7 anonim válasza:
én sokszor voltam szerelmes, talán megszámolni sem tudnám, de mind viszonzatan volt. korábban nem jártam senkivel. életem első kapcsolata kb 9 hónapja kezdődött, és még nincs vége :) 18/L
6/7 anonim válasza:
Általánosban csak viszonzatlan szerelmeim voltak, de hát akkor nem is voltam rajta ezen az ügyön. Közép suliba volt az első egy hetes járásnak csúfolt valami.Aztán 2,5 hónap járás de d*gásra ment volna a dolog én pedig nem akartam elveszteni korán meg nem is voltam olyan hű de nagy szerelemben így repült, közbe jó páran próbálkoztak a keletkező szünetben majd 16 évesen volt megint két hónapos. és végül 17 - napjainkig tart még mindig lassan négy éve a jelenlegi kapcsolatunk. Együtt élünk, minden szép és jó. :-)
7/7 anonim válasza:
legalabb 5-6 pasi probalkozik jelenleg is nalam, de egyik sem erdekel egyik sem hozzam valo ugy erzem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!