Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, mit szólnátok, ha az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok, ha az a férfi akivel összenéztetek párszor egy névjegykártyát adna, vagy papírra írná a nevét és telefonszámát?

Figyelt kérdés

Vannak olyan helyzetek, amikor mindenki rohan, pédául egy hivatalba siet be egy nő, és másik irodába megy, de a folyosón összenéz a férfival kedvesen elmosolyog, egyszerűen nem lehet odamenni hozzá, mert mindjárt vagy neki, vagy nekem mennem kell, egy csomó idegen körben, és számukra kis előadás lenne egy ismerkedési próbálkozás, ami a nőnek is kellemetlen lehet. Szóval egyértelmű szemkontaktus, örül neki, hogy figyelem. Szóval mennie kell, és ekkor odalépek, és adok egy névjegykártyát, vagy papírcetlit, amin rajta van a nevem.

Mit tennétek?

2011. okt. 18. 23:55
 1/10 anonim ***** válasza:
92%
elreknám, mert ha eldugul a wc, akkor bizti felhívnám segíteni
2011. okt. 18. 23:56
 2/10 anonim ***** válasza:
72%
Mindenképp próbáld valahogy az övét megszerezni, akár te is kérj egy névjegyet...ne várd el, hogy ő hívjon fel vagy keressen meg, mert így elég magas lesz a lemorzsolódás...
2011. okt. 19. 00:00
 3/10 A kérdező kommentje:
Szóval jobb, ha szóban próbálkozom? Még ha esetleg a hely a nő számára kellemetlen is lehet, egy hivatalban... Mert a megbeszélés után akartam elérni, de korábban végzett...
2011. okt. 19. 00:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Hasonlóan lelkes vagy látom. :)

Én minden héten rászánok egy napot ismeretlen lányokkal való ismerkedésre, van mit mesélnem a tapasztalataimról.

A névjegykártyás dologra már én is gondoltam, viszont tapasztalatból mondom, hogy hiába adod oda az elérhetőséged többnyire nem fognak visszaüzenni, hívni stb.

A nőknek nem jönnek be a könyörgő, kéregető alakok sajnos ez van.

Ezért is vetettem el a tapasztalaimból kiindulva a névjegyes ötletet, de attól még te megpróbálhatod, kivételek mindig vannak.

Engem facebookra vettek már fel ilyen ismerkedős dolog után, igaz, ott sok időt rá tudtam szánni az ismerkedésre, legutóbb alig 2 percem volt ismerkedésre és hiába mosolygott a lány rám a beszélgetés közben, a végén közölte, hogy foglalt és már tudtam, hogy ő sem fog visszaírni nekem a neten, hiába adtam meg az elérhetőségem.

De ezek kis morzsák,ezen kívül rengeteg sztorim van még.

2011. okt. 19. 00:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
kérj tőle egy névjegykártyát, abból nem lehet baj.
2011. okt. 19. 00:14
 6/10 A kérdező kommentje:

Én igazán egy távkpacsolatban vagyok hosszabb ideje. Amolyan se veled se nélküled szintű. De többször hosszabb ideig nem vagyunk együtt. Igazán nem szoktam ismerkedni. De vannak olyan pillanatok, amikor szükség lenne a rutinra, amiből már kijöttem.

Akárhogy is, ezt a nőt szívesen megismertem volna.

2011. okt. 19. 00:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%

Hm már épp válaszolni akartam...

Ha kapcsolatban vagy (és itt most teljesen mindegy hogy az távkapcsolat, vagy épp házasság), akkor te csak ne akarj senkivel ismerkedni... Ha gond van a kapcsolatoddal, akkor zárd le, és UTÁNA ismerkedj!

Egyébként ha nálam egy olyan férfi próbálkozna, aki foglalt (márpedig ez inkább előbb mint utóbb, de kiderül!) biztosan fel lennék háborodva, valószínűleg a szegény barátnőnek is kitálalnék, és kiosztanám a drága "úriembert"...

2011. okt. 19. 01:14
 8/10 anonim ***** válasza:
26%
Távkapcsoalt nem kapcsolat. Nyugodtan ismerkedj.
2011. okt. 19. 10:28
 9/10 LadyLee ***** válasza:
100%

Én hívtam már fel srácot, aki egy kocsmában, amikor elment a haverjaival, odacsúsztatott nekem egy telefonszámot söralátétre írva.

Pedig nem is volt korábban semmiféle szemkontaktus (épp a barátnőm mesélt valami komolyabb gondról, és csak rá koncentráltam). Sőt, nem is igazán láttam a srácot, mert miután odacsúsztatta az alátétet, el is tűnt.

De tetszett az, hogy így mert kezdeményezni, ezért felhívtam. Szóval szerintem működőképes lehet a dolog.

Bár az én esetemben végül nem lett semmi a dologból, mert megbeszéltük, hogy néhány nap múlva találkozunk, de a találkát megelőző napokban napi 5-6 sms-sel bombázott, és napi 2-3x fel is hívott, ami nekem baromira nem jött be, még egy már kialakult kapcsolatban is sok lenne nekem ennyi "figyelem", így végül nem is találkoztunk, mert a találka előtti napon megmondtam neki, hogy nekem ez sok, és így már nincs kedvem összefutni.

2011. okt. 19. 10:49
 10/10 anonim ***** válasza:
0%
felvinném szobára 10 ezerért....
2012. ápr. 26. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!