Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, mit szólnátok, ha az a férfi akivel összenéztetek párszor egy névjegykártyát adna, vagy papírra írná a nevét és telefonszámát?
Vannak olyan helyzetek, amikor mindenki rohan, pédául egy hivatalba siet be egy nő, és másik irodába megy, de a folyosón összenéz a férfival kedvesen elmosolyog, egyszerűen nem lehet odamenni hozzá, mert mindjárt vagy neki, vagy nekem mennem kell, egy csomó idegen körben, és számukra kis előadás lenne egy ismerkedési próbálkozás, ami a nőnek is kellemetlen lehet. Szóval egyértelmű szemkontaktus, örül neki, hogy figyelem. Szóval mennie kell, és ekkor odalépek, és adok egy névjegykártyát, vagy papírcetlit, amin rajta van a nevem.
Mit tennétek?
Hasonlóan lelkes vagy látom. :)
Én minden héten rászánok egy napot ismeretlen lányokkal való ismerkedésre, van mit mesélnem a tapasztalataimról.
A névjegykártyás dologra már én is gondoltam, viszont tapasztalatból mondom, hogy hiába adod oda az elérhetőséged többnyire nem fognak visszaüzenni, hívni stb.
A nőknek nem jönnek be a könyörgő, kéregető alakok sajnos ez van.
Ezért is vetettem el a tapasztalaimból kiindulva a névjegyes ötletet, de attól még te megpróbálhatod, kivételek mindig vannak.
Engem facebookra vettek már fel ilyen ismerkedős dolog után, igaz, ott sok időt rá tudtam szánni az ismerkedésre, legutóbb alig 2 percem volt ismerkedésre és hiába mosolygott a lány rám a beszélgetés közben, a végén közölte, hogy foglalt és már tudtam, hogy ő sem fog visszaírni nekem a neten, hiába adtam meg az elérhetőségem.
De ezek kis morzsák,ezen kívül rengeteg sztorim van még.
Én igazán egy távkpacsolatban vagyok hosszabb ideje. Amolyan se veled se nélküled szintű. De többször hosszabb ideig nem vagyunk együtt. Igazán nem szoktam ismerkedni. De vannak olyan pillanatok, amikor szükség lenne a rutinra, amiből már kijöttem.
Akárhogy is, ezt a nőt szívesen megismertem volna.
Hm már épp válaszolni akartam...
Ha kapcsolatban vagy (és itt most teljesen mindegy hogy az távkapcsolat, vagy épp házasság), akkor te csak ne akarj senkivel ismerkedni... Ha gond van a kapcsolatoddal, akkor zárd le, és UTÁNA ismerkedj!
Egyébként ha nálam egy olyan férfi próbálkozna, aki foglalt (márpedig ez inkább előbb mint utóbb, de kiderül!) biztosan fel lennék háborodva, valószínűleg a szegény barátnőnek is kitálalnék, és kiosztanám a drága "úriembert"...
Én hívtam már fel srácot, aki egy kocsmában, amikor elment a haverjaival, odacsúsztatott nekem egy telefonszámot söralátétre írva.
Pedig nem is volt korábban semmiféle szemkontaktus (épp a barátnőm mesélt valami komolyabb gondról, és csak rá koncentráltam). Sőt, nem is igazán láttam a srácot, mert miután odacsúsztatta az alátétet, el is tűnt.
De tetszett az, hogy így mert kezdeményezni, ezért felhívtam. Szóval szerintem működőképes lehet a dolog.
Bár az én esetemben végül nem lett semmi a dologból, mert megbeszéltük, hogy néhány nap múlva találkozunk, de a találkát megelőző napokban napi 5-6 sms-sel bombázott, és napi 2-3x fel is hívott, ami nekem baromira nem jött be, még egy már kialakult kapcsolatban is sok lenne nekem ennyi "figyelem", így végül nem is találkoztunk, mert a találka előtti napon megmondtam neki, hogy nekem ez sok, és így már nincs kedvem összefutni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!