Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lányok! Eddig hány fiút...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Eddig hány fiút utasítottatok vissza és mik voltak az okok?

Figyelt kérdés
Kort is légyszi
2013. márc. 30. 21:51
 1/10 anonim ***** válasza:
58%

általában az az ok, hogy csak szexet akarnak

L/18

2013. márc. 30. 21:52
 2/10 anonim ***** válasza:
70%
Kinél ez, kinél az. Akadt olyan aki nekem nem felet meg emberileg, aztán akadt olyan is aki rendes gyerek volt, én meg jóval erősebb egyéniség, és biztosan egy idő után boldogtalanná vált volna mellettem, mert nem tudtam megadni neki azt amit megérdemelt. A skála nagy, és terjedelmes, kitérni mindegyikre lehetetlen, mert pl. van olyan is akit megbántam.
2013. márc. 30. 21:55
 3/10 anonim ***** válasza:
51%
én eddig mindenkinek adtam egy esélyt.. ha szépen elhívott valahova randira elmentem beszélgettünk és ott első második randin kiderült hogy meg tud e fogni vagy sem... olyat hogy egyből elküldtem volna valakit volt jó pár ( de csak a bunkókat) úgy aki rendes volt velem és nemet mondtam neki olyan 4 volt.
2013. márc. 30. 22:01
 4/10 anonim ***** válasza:
34%
A külső a leggyakoribb ok,ezen kár is vitatkozni
2013. márc. 30. 22:03
 5/10 anonim ***** válasza:
50%

Hármat-négyet, változó,mi miatt. Például: még nem tettem túl magam az előző kapcsolatomon, vagy rendes srác volt ugyan, de teljesen más jellem (én sokkal határozottabb, harsányabb és kevésbé romantikus), volt arra is példa, hogy csak barátként tudtam tekinteni a másikra. Most pedig korkülönbség miatt.

18/L

2013. márc. 30. 22:03
 6/10 anonim ***** válasza:
0%

én nem igazán tartom számon, nagyon nagyon sokat küldtem már el és szinte mindegyiket a külseje miatt. válogatós vagyok. ez van :/

21L

2013. márc. 30. 22:08
 7/10 HotChoc ***** válasza:
Eddig hármat vagy négyet -egyikük sem volt az esetem, sem külsőre, sem belsőre, és korainak is találtam egy-kettőt 12-13 évesen.
2013. márc. 30. 22:18
 8/10 anonim ***** válasza:
77%

hihetetlen, annyira szánalmas, hogy egyesek már azért is lepontoznak mert őszintén megmondom, hoyg nekem fontos a külső :D... nagyon gyerekes.

21L

2013. márc. 30. 23:17
 9/10 anonim ***** válasza:

Kérdés, hogy konkrétan mit tartunk visszautasításnak... csak azt, ha egy normális(nak induló) ismerkedésnél azt mondjuk, hogy "Bocs, de nem?"... olyan 1 volt nálam. Srác 3. kérdése már elég fura és nekem intim volt (látta, hogy mennék be a Rossmannba, erre elkezdte, hogy Melyik testrészemet kívánom ápolni).

Olyan eset volt jó pár, egy 30-40 biztos egész életemben, amikor azt, ahogy viselkedtem, lehet visszautasításként értelmezni, pl. ha ilyen "jó a csöcsöd", "verném a f...omat a szádba", "szia cica, van gazdád?" beszólásokra, autóból cuppogásra nem fordulok oda. Olyan is volt, amikor plázában standnál dolgoztam, egy iszonyat büdös 60+-os csöves jött oda hozzám, hogy nem lenne-e kedvem munka után elmenni vele, és mondtam, hogy bocs, más programom van. Vagy amikor gyanús arab pasas ugyazon a munkahelyemen úgy próbált meg "kávézni" hívni, hogy nem beszéltünk közös nyelvet. Amikor csak simán megpróbáltak letaperolni, és otthagytam őket. Vagy amikor elbambultam, és aztán elsiettem, mikor vki azt mondta, hogy lenne nekem egy igen komoly szexuális jellegű ajánlata (szó szerint idéztem). Vagy amikor láthatóan drogos srác bepróbálkozott azzal a dumával, hogy nem ismer-e, de látszott, hogy hazudik. Meg olyan is volt 2, amikor láthatóan szellemi fogyatékos srácok akartak volna tőlem vmit, de nem úgy fejezték magukat ki... az egyik a facebookon akart nagyon-nagyon bejelölni, a másik meg belemászott az aurámba, hogy elmondja nekem, hogy milyen szép vagyok. Vagy amikor egy koszos, büdös fazon először pénzt kér tőlem, de aztán meg ajánlgatja, hogy "ha tudok valamiben segíteni, drága"...

Na, ilyen esetek voltak. De azért ezeket konkrétan visszautasításnak nem mondanám azért.

2020. dec. 24. 00:47
 10/10 anonim ***** válasza:
Kor lemaradt, 31N
2020. dec. 24. 00:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!