Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Eddig hány fiút utasítottatok vissza és mik voltak az okok?
általában az az ok, hogy csak szexet akarnak
L/18
Hármat-négyet, változó,mi miatt. Például: még nem tettem túl magam az előző kapcsolatomon, vagy rendes srác volt ugyan, de teljesen más jellem (én sokkal határozottabb, harsányabb és kevésbé romantikus), volt arra is példa, hogy csak barátként tudtam tekinteni a másikra. Most pedig korkülönbség miatt.
18/L
én nem igazán tartom számon, nagyon nagyon sokat küldtem már el és szinte mindegyiket a külseje miatt. válogatós vagyok. ez van :/
21L
hihetetlen, annyira szánalmas, hogy egyesek már azért is lepontoznak mert őszintén megmondom, hoyg nekem fontos a külső :D... nagyon gyerekes.
21L
Kérdés, hogy konkrétan mit tartunk visszautasításnak... csak azt, ha egy normális(nak induló) ismerkedésnél azt mondjuk, hogy "Bocs, de nem?"... olyan 1 volt nálam. Srác 3. kérdése már elég fura és nekem intim volt (látta, hogy mennék be a Rossmannba, erre elkezdte, hogy Melyik testrészemet kívánom ápolni).
Olyan eset volt jó pár, egy 30-40 biztos egész életemben, amikor azt, ahogy viselkedtem, lehet visszautasításként értelmezni, pl. ha ilyen "jó a csöcsöd", "verném a f...omat a szádba", "szia cica, van gazdád?" beszólásokra, autóból cuppogásra nem fordulok oda. Olyan is volt, amikor plázában standnál dolgoztam, egy iszonyat büdös 60+-os csöves jött oda hozzám, hogy nem lenne-e kedvem munka után elmenni vele, és mondtam, hogy bocs, más programom van. Vagy amikor gyanús arab pasas ugyazon a munkahelyemen úgy próbált meg "kávézni" hívni, hogy nem beszéltünk közös nyelvet. Amikor csak simán megpróbáltak letaperolni, és otthagytam őket. Vagy amikor elbambultam, és aztán elsiettem, mikor vki azt mondta, hogy lenne nekem egy igen komoly szexuális jellegű ajánlata (szó szerint idéztem). Vagy amikor láthatóan drogos srác bepróbálkozott azzal a dumával, hogy nem ismer-e, de látszott, hogy hazudik. Meg olyan is volt 2, amikor láthatóan szellemi fogyatékos srácok akartak volna tőlem vmit, de nem úgy fejezték magukat ki... az egyik a facebookon akart nagyon-nagyon bejelölni, a másik meg belemászott az aurámba, hogy elmondja nekem, hogy milyen szép vagyok. Vagy amikor egy koszos, büdös fazon először pénzt kér tőlem, de aztán meg ajánlgatja, hogy "ha tudok valamiben segíteni, drága"...
Na, ilyen esetek voltak. De azért ezeket konkrétan visszautasításnak nem mondanám azért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!