Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen kifogásokkal utasítottátok már vissza a szexet egy kapcsolatban? +kort, nemet
Fáradt vagyok, fáj a fejem, itt a mikulás, de ezek általában igazak is, mert nem szoktam visszautasítani a párom közeledését, szóval nem hülye kifogásokat gyáártok. Ő meg ezt megérti és nem noszogat, hanem megszeretget.
21/L
ha azt mondod menstruálsz rögtön elmegy a kedve
én ha fekszünk az ágyban és filmezünk és a filmnek vége és ő akarná.. elszoktam játszani hogy alszok
19/L
Én mindig a valós indokot mondom.
1. Fáj a fejem (sajnos nekem nem megjátszanom mert kb kétnaponta fáj)
2. Itt a mikulás (havi egy hét azért nem kis idő)
3. Álmos, fáradt, kómás, éhes, szomjas stb vagyok
4. Nem borotváltam le magam alul, vagy máshol vagyok nagyon szőrös (sajnos hormonális rendellenesség miatt extrém mértékben szőrösödöm igy nálam a borotválkozás napi rutin)
Jesszus, tényleg vannak lányok, akik ilyen fiatalon ennyire nem akarnak szexelni? :O
Én szinte soha nem utasítom vissza. Ha fáradt vagyok, akkor annyi, hogy szólok hogy ő legyen felül. Fejfájásra kimondottan jót tesz, csökkenti vagy elmulasztja.
Olyan volt már, hogy meg voltam fázva, emiatt nem oráloztam, mert nem kaptam levegőt az orromon és nem akartam fulladozni.
Illetve amikor összeszedtem valami hüvelyi fertőzést, és fájt eléggé, meg nem is akartam megfertőzni.
24N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!