Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Milyen kifogásokkal utasítottá...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen kifogásokkal utasítottátok már vissza a szexet egy kapcsolatban? +kort, nemet

Figyelt kérdés
2013. márc. 10. 12:06
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
56%

Fáradt vagyok, fáj a fejem, itt a mikulás, de ezek általában igazak is, mert nem szoktam visszautasítani a párom közeledését, szóval nem hülye kifogásokat gyáártok. Ő meg ezt megérti és nem noszogat, hanem megszeretget.

21/L

2013. márc. 10. 12:09
 2/18 anonim ***** válasza:
Ki az a hülye..?:D Jó mondjuk volt egyszer, hogy 9 órám volt suliba nagyon fáradt voltam (pénteki nap volt) barátnőm itt aludt nálunk és hát mászott rám, majd szóltam fáradt vagyok, de valahogy nem érdekelte.:D Aztán miután megtörtént bealudtam.:D:D
2013. márc. 10. 12:10
 3/18 anonim válasza:

ha azt mondod menstruálsz rögtön elmegy a kedve

én ha fekszünk az ágyban és filmezünk és a filmnek vége és ő akarná.. elszoktam játszani hogy alszok

19/L

2013. márc. 10. 12:11
 4/18 anonim ***** válasza:

(2. voltam)

17/f

2013. márc. 10. 12:13
 5/18 anonim ***** válasza:

Én mindig a valós indokot mondom.

1. Fáj a fejem (sajnos nekem nem megjátszanom mert kb kétnaponta fáj)

2. Itt a mikulás (havi egy hét azért nem kis idő)

3. Álmos, fáradt, kómás, éhes, szomjas stb vagyok

4. Nem borotváltam le magam alul, vagy máshol vagyok nagyon szőrös (sajnos hormonális rendellenesség miatt extrém mértékben szőrösödöm igy nálam a borotválkozás napi rutin)

2013. márc. 10. 12:21
 6/18 anonim ***** válasza:
Ja bocsi 24/L voltam
2013. márc. 10. 12:21
 7/18 anonim ***** válasza:
Nincs kedvem, ami sajnos gyarkan előfordul. 19/L
2013. márc. 10. 12:22
 8/18 anonim ***** válasza:

Jesszus, tényleg vannak lányok, akik ilyen fiatalon ennyire nem akarnak szexelni? :O

Én szinte soha nem utasítom vissza. Ha fáradt vagyok, akkor annyi, hogy szólok hogy ő legyen felül. Fejfájásra kimondottan jót tesz, csökkenti vagy elmulasztja.

Olyan volt már, hogy meg voltam fázva, emiatt nem oráloztam, mert nem kaptam levegőt az orromon és nem akartam fulladozni.

Illetve amikor összeszedtem valami hüvelyi fertőzést, és fájt eléggé, meg nem is akartam megfertőzni.

24N

2013. márc. 10. 12:29
 9/18 anonim ***** válasza:
Nem szoktam kifogást keresni, ha nem akarok szexelni, akkor megmondom, hogy most nem akarok. De azért ez nem fordul elő túl gyakran..
2013. márc. 10. 12:39
 10/18 anonim ***** válasza:
5-ös: Nálatok tényleg nincs szex, ha nem vagy alul tök csupasz? Vagy nem teljesen szőrtelen a lábad?:O
2013. márc. 10. 12:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!