Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok hogy jött össze az első szex a kapcsolatban?
Valahogy mi nem tudunk oda jutni, egyikünk sem egy bátor ember. Próbáltam simogatni, próbáltam puszikkal odabújva, éjszaka ölelgetve "rávezetni", de semmi reakció hogy akarná ő is... így nem merek tovább menni. Nem tudom mit tegyek, valami tanács?? Vegyétek figyelembe hogy nem vagyok bátor... nagyon nem. Beszélgetni sem tudunk ilyesmiről.
26N
nálunk ugy hogy egyikönknek sem volt kedve suliba menni... aztán átmentünk hozzám aludni és arra keltem fel, hogy éppen kényeztet :D aztán megindultak az események oda vissza. :D
De nálad a te esetedben, miért nem kezdeményez a pasi? Miota vagytok együtt? Dolgozik? mert egy egészséges szép högly esetében nem tudom azt elképzelni hogy valaki aludjon mellette úgy hogy hozzá sem ér a lányhoz :)
a srác hány éves? de ha egyikőtök sem kezdeményez, az baj,
ha ne, beszélgettek sem, akkor mi lesz így
nálunk meg volt beszélve én megyek hozzá, de ő már eleve erre készült, így a csókolózásból indult és folytatódott N
Mi már jó előre lebeszéltük, hogy kinek mi esik majd jól, kinek mik a vágyai, mit szeretne...
Sokszor beszélgettünk estéket is erről. Szóval így elméletben. Aztán egyszer, amikor már jó ideje együtt voltunk, nyugodt volt a környezet is és úgy belejöttünk egymás szeretgetésébe, akkor csak ennyi volt:
A szemébe néztem: "Mehet?"
Ő csak adott egy puszit és azt mondta: "Mehet".
Szóval folytattam... csókolgattam, kényeztettem ahogy csak eszembe jutott, tudtam mit kíván, mi esik jól neki, persze közben figyeltem a reakcióit. Igazából elsőre szex nem volt, csak petting, aztán megbeszéltük, hogy 1-2x még ezt eljátsszuk aztán szépen felkészültünk az első igazi szeretkezésre is, ami nagyjából kb. ugyanígy történt csak az meg valami olyasmi volt, hogy "szeretnéd?".. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!