Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nálatok hogy jött össze az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nálatok hogy jött össze az első szex a kapcsolatban?

Figyelt kérdés

Valahogy mi nem tudunk oda jutni, egyikünk sem egy bátor ember. Próbáltam simogatni, próbáltam puszikkal odabújva, éjszaka ölelgetve "rávezetni", de semmi reakció hogy akarná ő is... így nem merek tovább menni. Nem tudom mit tegyek, valami tanács?? Vegyétek figyelembe hogy nem vagyok bátor... nagyon nem. Beszélgetni sem tudunk ilyesmiről.

26N

2013. márc. 7. 01:20
 1/3 anonim ***** válasza:

nálunk ugy hogy egyikönknek sem volt kedve suliba menni... aztán átmentünk hozzám aludni és arra keltem fel, hogy éppen kényeztet :D aztán megindultak az események oda vissza. :D

De nálad a te esetedben, miért nem kezdeményez a pasi? Miota vagytok együtt? Dolgozik? mert egy egészséges szép högly esetében nem tudom azt elképzelni hogy valaki aludjon mellette úgy hogy hozzá sem ér a lányhoz :)

2013. márc. 7. 01:23
 2/3 anonim ***** válasza:

a srác hány éves? de ha egyikőtök sem kezdeményez, az baj,

ha ne, beszélgettek sem, akkor mi lesz így

nálunk meg volt beszélve én megyek hozzá, de ő már eleve erre készült, így a csókolózásból indult és folytatódott N

2013. márc. 7. 01:27
 3/3 anonim ***** válasza:
81%

Mi már jó előre lebeszéltük, hogy kinek mi esik majd jól, kinek mik a vágyai, mit szeretne...

Sokszor beszélgettünk estéket is erről. Szóval így elméletben. Aztán egyszer, amikor már jó ideje együtt voltunk, nyugodt volt a környezet is és úgy belejöttünk egymás szeretgetésébe, akkor csak ennyi volt:

A szemébe néztem: "Mehet?"

Ő csak adott egy puszit és azt mondta: "Mehet".

Szóval folytattam... csókolgattam, kényeztettem ahogy csak eszembe jutott, tudtam mit kíván, mi esik jól neki, persze közben figyeltem a reakcióit. Igazából elsőre szex nem volt, csak petting, aztán megbeszéltük, hogy 1-2x még ezt eljátsszuk aztán szépen felkészültünk az első igazi szeretkezésre is, ami nagyjából kb. ugyanígy történt csak az meg valami olyasmi volt, hogy "szeretnéd?".. :)

2013. márc. 7. 01:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!