Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hány férfit/nőt utasítottál...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány férfit/nőt utasítottál el idén, és milyen oka volt?

Figyelt kérdés

nov. 21. 20:57
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
94%
Két férfit, mivel mindkettő kizárólag szexre hajtott volna.
nov. 22. 06:59
 12/23 anonim ***** válasza:
15%

11

Lehet másra nem vagy alkalmas.

nov. 22. 07:18
 13/23 anonim ***** válasza:
100%

A 11-es válaszadó vagyok.

12-es, ne ítélj ismeretlenül!

Eddig kevés férfi kapcsán tapasztaltam ezt. Egy részükre jellemző ez a viselkedés, holott sosem voltam kihívó, a mai napig sem vagyok az.

nov. 22. 07:33
 14/23 anonim ***** válasza:
29%

13

Dobj egy képet privátban.

nov. 22. 07:36
 15/23 anonim ***** válasza:
100%

Van, de ez hogy jon ide?

nov. 22. 07:57
 16/23 anonim ***** válasza:
100%

1 férfi utasított el, vagyis 2 randi után többet nem hívott és nem írt egy szót sem.

Előszö randiztam fiatalabbal 🙄, ezután nem teszem.

nov. 22. 08:01
 17/23 anonim ***** válasza:
100%
A 11. válaszadó vagyok. Azóta már nem vagyok egyedül, úgyhogy nem küldök képet, ne haragudj!
nov. 22. 08:22
 18/23 anonim ***** válasza:
90%

Nem is számolom.

Tarskeresőn sokat; 2 szó után jönni akarnak hozzám dugni / gyerekük van / házasok.

Facebookon random dagadt 3 kölykös vén faxxxok szoktak írkálni. "Hello". (Mintha Alain Delonok lennének és elfolynék hogy hozzám szólnak) nem reagálok -> q anyáznak vagy mizuznak. Rákérdek ismerem-e őket, amire sejtelmesen/jékosan válaszolnak, majd megkérdem hogy ha nem "akkor mi a q anyádnak írkász? :)" na itt legalább letiltanak. 😂

Legalább én is elvettem a kedvüket.

nov. 23. 07:15
 19/23 anonim ***** válasza:

2 férfit.

Ok elsősorban: volt párom akkor már.

Ok másodsorban

- egyes számú versenyző: kéjelgős hangsúlyozással hív táncolni a Füge udvarba... na mire kellettem volna neki

- kettes számú versenyző: már eleve nagyon igénytelen külsővel jött oda (kócos, fésületlen haj, hónaljszag, letaposott és koszos ruhák - NEM munkaruha, csak szimplán igénytelen utcai ruha...) - mikor idejében elfojtottam azzal az "ismerkedést", mikor láttam, mire menne ki a játék, hogy elmondtam neki, hogy a barátomhoz tartok éppen, elkezdte magyarázni, hogy legszívesebben egy hotelszobában lenne 2 nővel egyszerre...

nov. 26. 01:01
 20/23 anonim ***** válasza:
55%
A nők átlagban heti 2-20 pasit utasítanak el. Férfiak évi 2-3x max!
nov. 28. 07:43
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!