Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor utasítottak vissza kb. és hányszor utasítottál vissza lányt/férfit? (nemet írjatok)
Potenciálisan mindneki aki nem áll szóba velem.
Senkit eddig.
Nem tudom, nem számoltam. Hmm, így jobban belegondolva, én még nem utasítottam vissza senkit sem.
Hacsak nem vesszük azt a lányt akit 10 évesen elütöttem a biciklivel mert üldözött a szerelmével.
Nem nehéz kis számot elérni,ha magamtól nem nagyon kezdeményezek.
Ha úgy vesszük egyszer. De ott zöld utat kaptam,csak későn éltem vele.
Azt sajnos már többször...nem számoltam.
F
Én.. hát, nem tudom. Talán két-három lányt utasítottam vissza még ifjú titán koromban. Engem meg talán 15-20 lány utasíthatott vissza.
27/f
Eddig egy srácnál próbálkoztam komolyabban, ő utasított vissza egyedül. Én úgy ötöt-hatot.
L/22
Nem számoltam pontosan, de 100 feletti szám amikor engem utasítottak vissza élőben(interneten 600+ levél,egyetlen választ sem kaptam soha vissza),és csak ilyen létezett egész életemben sajnos.
És én egyszer sem utasítottam vissza egy nőt sem,mert nem is volt olyan,akit lehetett volna... :)
24/F
Engem 3-4x.
Én 3x.
- kb. az első randi után dugni akart, hiába mondtam, hogy én nem teszem szét a lábam csak úgy
- egyszer túl magas volt a srác - 4 óra csók+séta után már mozgatni sem bírtam a nyakam
- a harmadik pedig egy féltékenykedő majom volt, aki már a beszélgetéseink alatt folyton korlátozott (ne írjak, ne hallgassak zenét, az unokatestvérem felügyeletét oldja meg más, csak vele foglalkozzak... anyád!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!