Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Titeket sokszor utasítottak vissza?
ha igen akkor mit csináltál utána? hagytad az egészet? vagy hajtottál tovább?
és ha nemet mondott a csaj és utána ő szeretne tőled valamit akkor mit csinálsz? Elutasítod mert nehogymár? vagy belemész?
Igen, de kb mikor 13 voltam...:D Rá 3 évre lett csak barátom mert tovább nem "próbálkoztam". A visszautasítás miatt és a bizonyítási vágy miatt elkezdtem edzeni, sokkal többet törődni magammal ahogy egyre idősebb lettem.. És érdekes nem nyafogtam!!!!!!!!!!!!!! hanem most már kinevetem azokat akik engem visszautasítottak(igaz 13-14 évesen:D) de most ők kajtatnának utánam! Haha csak nem sok eséllyel, idioták:D!!
EZT ÜZENNÉM AZOKNAK AKIKNEK SÍR A SZÁJUK LÁNYOKNAK-FIÚKNAK A SOROZATOS VISSZAUTASÍTÁSTÓL, HOGYHA SORBAN VISSZAUTASÍTANAK ANNAK OKA VAN, VALAMININCS RENDBEN ÉS KEZDENI KÉNE VALAMIT MAGUKKAL NE FILOZOFÁLGASSANAK AZ ÉLET ÉRTELMÉN!!!!!
18/L
Az elmúlt évben csak visszautasításokat kaptam. Nem sértődtem meg rajta, bár tény, hogy nem esett jól.
22l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!