Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mi a véleményetek arról ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi a véleményetek arról ha a pasi a randin sokszor bénázik?

Figyelt kérdés

hadar, ügyetlenebb stb...

miért?

2014. jan. 31. 17:55
 1/5 anonim ***** válasza:

mert kibebaszottul izgul hogy nehogy elcsesszen valamit meg hogy összejöjjön valami

hidd el nem olyan egyszerű dolog ez

én is pont egy ilyen szituban lennék, de még csak annál tartok hogy elhívjam de nagyon ideges leszek ha már meglátom akkor is

2014. jan. 31. 17:56
 2/5 anonim ***** válasza:
Engem speciel egyáltalán nem zavarna, mivel én is elég béna vagyok..néha olyan dolgok jutnak az eszembe, amiket jobb lenne nem kimondani:D de akkor már késő
2014. jan. 31. 18:24
 3/5 anonim ***** válasza:
0%

Talán ha a felek nem magasztalnák fel egymást, és nem a férjüket/feleségüket látnák az első randin a 2ik félben, akkor nem lenne ilyen probléma.

Ezen is látszik, hogy saját magát se ismeri, de már randira meg dugásra azért fáj a micsodája..

2014. jan. 31. 18:26
 4/5 anonim ***** válasza:
Csak izgul. :) Egy csoktol lehet,hogy megnyugodna. ;) 26/N
2014. jan. 31. 18:42
 5/5 anonim ***** válasza:
attól függ... a fiúknak mind más a kisugárzása. ha egy határozott fiú a jelenlétemben hadar és ügyetlen, de tudja kezelni (akár egy mosollyal vagy csak annyit mondd: "jaj de béna vagyok"), az nagyon aranyos. ellenben ha egy önbizalom hiányos fiú, hadar és ügyetlen, akár azért mert tetszem neki, akár nem azért, akkor sem lesz aranyos, szimpatikus. inkább én érzem magamat mellette feszélyezve és próbálok menekülni mellőle.
2014. febr. 1. 16:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!