Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
56 éves biszex nő vagyok, már csak a nők érdekelnek. Kisvárosban élek H-B megye, hol ismerkedhetnék nőkkel, 18-60év /akár hosszabb vagy rövidebb ismeretségre gondolok/? Randioldalakkal tele a hócipőm, tele kamuval. Szórakozóhely?
"56 éves biszex nő vagyok, már csak a nők érdekelnek." - a túrót!
Te leszbikus vagy!
Ha biszex lennél, akkor pasiznál is a csajok mellett! (ami nem lenne baj, mert egy biszex nő nagy ajándék tud lenni egy pasi számára!)
Biszex vagyok, most egy nővel randizok. Ez neked mitől ajándék? Két nővel kevesebb van a húspiacon? Pontosan tudom, hogy milyen a punci nyalás? Vagy mitől?
Ha azt hiszed, hogy ez garantáltan belépő a hármas szexre, akkor óriásit tévedsz.
A biszex kettős szexuális irányultságot jelent.
Az a nő, aki csak nővel fexik össze, az leszbikus.
Ha nővel is és pasival is aktív nemi életet él, akkor biszex!
#7: Tehát amikor barátnőm van leszbikus vagyok, amikor pasim van akkor hetero? Elég hülye kifejezés így.
A biszexuális azt jelenti, mindkét nem felé érezhet szexuális vonzalmat, nem azt hogy hármasozik és sok emberrel fekszik össze
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!