Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » 56 éves biszex nő vagyok, már...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

56 éves biszex nő vagyok, már csak a nők érdekelnek. Kisvárosban élek H-B megye, hol ismerkedhetnék nőkkel, 18-60év /akár hosszabb vagy rövidebb ismeretségre gondolok/? Randioldalakkal tele a hócipőm, tele kamuval. Szórakozóhely?

Figyelt kérdés

nov. 21. 10:42
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
64%
Ez debreceni: [link] Igaz, elsősorban ifjúsági közösség, de egy próbát megér.
nov. 21. 12:15
 2/11 anonim ***** válasza:
66%
Ok az ,,rendben van",hogy nőként nőkkel akarsz ismerkedni de az,hogy 18 évessel aki az unokàd lehetne...
nov. 21. 15:03
 3/11 EgyCseppaTengerből ***** válasza:
79%
Én is ebben a megyében élek, itt kicsit nehéz ismerkedni szerintem, legalábbis másoktól is azt hallom, hogy nincs annyi lehetőség, így barátokon keresztül, iskolában, munkahelyen próbálnak párt találni legtöbbször, ha nem akarják a net világát segítségül hívni. Nekem egyébként elég sok lány írt üzenetet ezen az oldalon, mert szimpatikusnak találták a válaszaim, úgyhogy ha más nincs, még itt is érhet meglepetés.
nov. 21. 16:47
 4/11 anonim ***** válasza:
13%

"56 éves biszex nő vagyok, már csak a nők érdekelnek." - a túrót!

Te leszbikus vagy!

Ha biszex lennél, akkor pasiznál is a csajok mellett! (ami nem lenne baj, mert egy biszex nő nagy ajándék tud lenni egy pasi számára!)

nov. 21. 17:09
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

Biszex vagyok, most egy nővel randizok. Ez neked mitől ajándék? Két nővel kevesebb van a húspiacon? Pontosan tudom, hogy milyen a punci nyalás? Vagy mitől?

Ha azt hiszed, hogy ez garantáltan belépő a hármas szexre, akkor óriásit tévedsz.

nov. 21. 18:32
 6/11 anonim ***** válasza:
77%
#4: biszex nőként monogám vagyok, nem fekszem össze senkivel ha van párom, pláne nem engedem meg neki hogy nőzzön... Ugyan ez ha épp barátnőm vagy. Miért szólsz be olyanba amiről semmit se tudsz?
nov. 21. 18:54
 7/11 anonim ***** válasza:
50%

A biszex kettős szexuális irányultságot jelent.

Az a nő, aki csak nővel fexik össze, az leszbikus.

Ha nővel is és pasival is aktív nemi életet él, akkor biszex!

tegnapelőtt 09:39
 8/11 anonim ***** válasza:
8%
7-es, tévedsz. Az a biszex, aki képes szexuális vonzalmat érezni mindkét nem iránt. Az, hogy kivel fekszik le, teljesen irreleváns ebből a szempontból. Vagy szerinted mindenki, aki még sose feküdt le senkivel, aszexuális?
tegnapelőtt 09:45
 9/11 A kérdező kommentje:
Van párom /hím/, de nincs hármasozás stb. Volt jóval fiatalabb barátnőm, ő talált rám, csak külföldre költözött. ... és igen vidékiként szinte lehetetlen ismerkedni.
tegnapelőtt 10:44
 10/11 anonim ***** válasza:
67%

#7: Tehát amikor barátnőm van leszbikus vagyok, amikor pasim van akkor hetero? Elég hülye kifejezés így.

A biszexuális azt jelenti, mindkét nem felé érezhet szexuális vonzalmat, nem azt hogy hármasozik és sok emberrel fekszik össze

tegnapelőtt 10:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!