Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bács-Kiskun megye déli részen vannak leszbikusok?
Jaja, én is onnan gyüttem el. Tényleg nincsenek. Nem tudom, hogy tudsz-e róla, de a dédimami mesélte, hogy annó volt egy robbanás, egy heterógyár robbant fel. És az onnan terjedő gáz minden leszbikust biszexé vagy max. heteróvá tett.
Hát szíves, de ilyen is létezik a világban. 🤷🏻♀️
Imádom a válaszokat!😂😂
Amúgy arról a heterógyárról emlékszem,még középsuliban tanultunk,megrázó volt.Nem tudjátok esetleg film mikor készül belőle,vagy minisorozat,mint a Csernobilból?
Mellesleg itt a GYK-n szerintem egy csomóan tényleg a gyár elméletben hisznek.
Legalábbis én a "milyenek az ukrán pasik" (vagy éppen melyik nemzet érdekli) típusú kérdésekre szoktam mindig beírni, hogy minde egyforma, arra kell csak figyelni, hogy a hijevi vagy a harkovi gyárban készült e, mert a kijeviek kicsit megbízhatatlanabb szoftverrel vannak fel1szerelve, ott több garaniális probléma lehet.
A fentieken kívül másként nem tudom értelmezni a kérdést, hogy egy nemzet férfijeiről hogy lehet véleményt alkotni, főleg amikor a válaszolók is tolják, hogy "hajaj, egyszer jártam egy amerikai pasassal, és ilyen-olyan-amolyan volt, szóval kerüld őket", mintha mind egyforma lenne
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!