Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hogyan ismerkedjek, ha kicsit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan ismerkedjek, ha kicsit lassabban oldódom fel társaságban?

Figyelt kérdés
Igazából sok mindenről tudok beszélgetni másokkal, de főleg, ha nagyobb társaságban vagyok és nem annyira ismerem a többieket, inkább meghúzom magam, nem vagyok hangadó. Mindig az az érzésem a nők csak azokat veszik észre, akik nagy sztorikat mesélnek és poénkodnak, én meg főleg plénumban nem szeretek a magánéletemmel kapcsolatos dolgokról beszélni, inkább csak általános jellegű vagy kulturális dolgokról. És csípkelődni sem szeretek sok ember előtt, pedig lehet az is nyerő stratégia. Ha kettesben lennénk a lánnyal és ismerném már valamennyire, akkor menne, de mások előtt jópofáskodásból nem, visszafogottabb, tisztelettudóbb vagyok. Ami nagy erősségem szerintem, hogy jól tudok kérdezni és figyelni a másikra, ezt mások is mondták már, illetve a volt barátnőm is azt mondta nagyon jól lehet velem beszélgetni, szóval olyan nagyon nagy baj nincs, csak el kéne valahogy jutnom odáig, hogy a saját lassúbb, visszafogottabb stílusomban felkeltsem valakinek az érdeklődését és akkor lépésenként sikerülne szerintem.

nov. 21. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:
65%
Ez nem baj, nekem például nem is jön be aki ilyen nagy dumás, társaság közepe. Csak aki csendesebb nem feltétlen derül ki róla hogy mondjuk te amúgy tetszenél neki. Mert általában aki visszafogotabb az többségben nem mer kezdeményezni és emiatt van nehezebb dolga. Mert aki nagydumás az úgy van vele bepróbálkozom aztán max nem sikerül megy tovább. Míg a másik típus általában magába húzódik ezután és őrlődik rajta. Nem mondom te ez vagy nem akartam rad húzni csak én ezt tapasztaltam
nov. 21. 13:42
 2/3 anonim ***** válasza:
76%
De egyébként koncentrálj maga a lányra próbálj vele beszélgetést kezdeményezni nem kell hogy a társaság előtt sztorizgass.
nov. 21. 13:42
 3/3 anonim ***** válasza:
Vannak olyan lányok, akiknek pont az ilyen csendesebb srácok jönnek be. Vagy csak azok. :)
nov. 24. 09:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!