Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismerkedés szempontjából baj,...

Ismerkedés szempontjából baj, ha kicsit lassabban oldódom fel társaságban?

Figyelt kérdés

Amíg nem ismerem meg egy kicsit jobban az embereket, addig valahogy úgy nem jön, hogy személyes információkat osszak meg magamról, ezért általában csendben vagyok. Jó ilyen alap dolgokat, hogy mit dolgozom, szoktam sportolni, hová utaztam elmondok, de, hogy például randijaimról vagy volt kapcsolataimról kezdjek el beszélni plénumban? Nem tudom elképzelni, de sokan csinálják.

Többször járok így túrázni és ott is múltkor egyik nő ecsetelte, hogy most válik és így a férje, úgy, akkor persze más férfiak kedélyesen hallgatják és helyeslik meg minden, de én az ilyen jellegű helyzeteket nem tudom kezelni. Miért meséli el valaki a párkapcsolati problémáit idegeneknek? Értem, hogy ez most ez van fókuszban, de nem tudom, ez valahogy nem tartozik másokra szerintem.

Viszont azt látom, hogy akik nyitottak az ismerkedésre, sokkal jobban veszik, ha valaki az ilyen típusú témákba bekapcsolódik, vagy bátorítja őket, helyesli a döntésük. Én meg inkább csak ilyen egyszerű semleges, akár túrákkal kapcsolatos, akár kulturális témákról próbálok beszélgetést kezdeményezni, az meg unalmas. Viszont én akkor is úgy gondolom ezzel kell kezdeni, nekem sokkal jobban kéne ismernem a másikat ahhoz, hogy ilyeneket elmondjak.

nov. 9. 16:35
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Én feloldódás után sem osztok meg személyes információkat. Millió téma adódik. Az én magánéletem nem tartozik bele.
nov. 9. 16:57
 2/2 anonim ***** válasza:

Lásd máshogyan a helyzetet: nem neked kell beszélned ezekről max tényleg, ha kérdeznek, de úgyse fognak.

Legyél te az, aki kérdez! Beszéljen a másik, nyíljon meg a másik. És majd ha ez segít téged is feloldani, akkor jó vagy.

Viszont ugye az is kell, hogy az érdeklődésed őszinte legyen. Lejön, ha csak előre kigondolt témákat hozol fel... De, leheg előre kigondolt is a téma, ami beszélgetésindító, aztán utána már lehet asszociálni más, őszintébb dolgokra is. Mert miért ne érdekelhetne, hogy mit csinál a másik.

nov. 9. 18:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!