Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg
e-sportol?
Figyelt kérdés
Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.
Közben a női hobbik se jobbak.
Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.
Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.
Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.
Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.
De máskor minden nap játszom, ha épp úgy van időm. :D szóval nem “néha” játszom, hanem változó mértékben, ahogy épp egyéb elfoglaltságaim engedik. Ahogy a gamerek többsége.
okt. 18. 13:53
72/88 anonim válasza:
De jó, eddig csak az volt igazi gamer, aki CODozik meg GTA-zik, aki mondjuk a cozy gameket szereti az nem, mostmár az sem gamer, aki nem 0-24 ül a gép előtt mint valami zombi és nem fantás palackba pisál.😂😂😂 Jókat lehet itt tanulni.
okt. 18. 14:33
73/88 anonim válasza:
72.
Mondjuk ugyanitt az is megtanulható, hogy MINDEN játékos egyforma. Nincsenek különbségek. Van egy jó öreg elítéltet és ennek megfelel az összes. Kész. "Mert mi (a többség) azt mondtuk!"
okt. 18. 14:38
74/88 anonim válasza:
72: én múltkor megkaptam itt, hogy nem vagyok "igazi" introvertált, mert nincs szociális fóbiám, és csak akkor lehetsz trú introvertált...
okt. 18. 14:38
75/88 anonim válasza:
Szerintem hagyni kell a gémereket a saját kis világukba. Úgy sem lehet nekik elmagyarázni hogy az a világ nem valódi, a testüket és az agyukat nyomorítják. Természetes szelekció, hagyni kell hogy a sors tegye a dolgát. A gé.erek függők, ezen teljesen felesleges is vitatkozni! Akiket én ismertem, vagy akik "profi" szinten nyomják, napi 8-10 órát ülnek előtte. A mai játékokkal nem lehet fél órát játszani, a minimum 1.5 óra, de szerintem ez az alja. Aztán megkérdezem! Mi abban a jó a másik félnek, amikor a párja kiszakad a valóságból, és fejhallgatóval háttal ülve veri a billentyűzetet, egész éjjel az egérrel kattig. Vagy napközben is látni rajta hogy a való élet az csak valami gyorsan átpörgethető valami, és remeg már hogy géphez üljön. Ez nem hobbi, ezt valaki vagy így csinálja, vagy sehogy. Nem kell szépíteni a dolgokat! Ezt nem lehet picit csinálni. Aztán ezt melyik ember viseli el?
okt. 18. 18:33
76/88 anonim válasza:
75.
Ja, mert sokkal jobb valami erőltetett napi programon unatkozni, csak mert "az a jó hobbi!" szerinted, vagy a többség szerint. South Parkból a drótsiklótúrás rész megvan? Na, a legtöbb "jó hobbi" kb. pont ennyire izgalmas. Főleg, ahol el kell viselni másokat.
76 én pl írtam hogy olyan párt kell keresni, akivel hasonlóak a hibbik...
okt. 18. 18:52
78/88 anonim válasza:
76. Pont nem érdekel más hobbija. Csak azt azért érdemes észben tartani, hogy a gémerkedés csak a személynek élvezetes, de őt is átbacca az ördög. Nem kell érteni hogy miről beszélek, eljön mindenkinél az idő amikor majd derengeni fog. Amikor olyan szinten elhagyod a valóságot mint több óráj napi játszadozás alatt, lemondasz önmagadról. Létezel a valóságban, de semmi kapcsolatod vele, az ég világon semmi értelme addig a létezésednek. Egy horgász a valóságban van, valódi halat fog ki, érzi a víz valódi hőmérsékletét, a szelet. Tudod, amiért a világra jöttünk. A gémer meg csak az agyának szánt virtuális világban létezik, semmit sem hoz létre, önként mond le önmagáról. Lehet csinálni, csak nem kell úgy előadni, mintha az egy előre mutató, értelmes dolog lenne. Mondom ezt úgy, hogy én is elbaxtam vagy 25 évet erre, de szerencsémre rengeteg való világveli dologgal is foglalkoztam. Ez egy drog, ezt valaki vagy csinálja vagy nem. Senki nem ül le egyetlen online játékhoz sem úgy, hogy egy menet lesz. Nem a gémerek fogják tovább vinni az emberiséget, abban biztos lehetsz. Amíg a csávó egész éjjel nyomta, addig a pék meg egy lakótelepnek való kenyeret sütött. Ezt veheted képletesen, de szó szerint is.
okt. 18. 18:55
79/88 anonim válasza:
78# Te beteg vagy.😃😂 A gamer pékkekel mi van?
okt. 18. 19:05
80/88 anonim válasza:
"Ja, mert sokkal jobb valami erőltetett napi programon unatkozni, "
Ha te a játék miatt mondasz le dolgokat, akkor ne akarj párkapcsolatot. Felesleges neked.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!