Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "unalmas" hobbi, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg e-sportol?

Figyelt kérdés

Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.

Közben a női hobbik se jobbak.

Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.

Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.

Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.

Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.

okt. 17. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/88 anonim ***** válasza:
52%

58.

És ha valaki nem gémer, de alárendeli magát a hobbijának, az már "más"? Pl. egy autóbütykölő arc, aki reggeltől estig csak szereli a tragacsát, mivel jobb, mint egy "gémer"?

okt. 18. 12:42
 62/88 A kérdező kommentje:

Van egy olyan érzésem, hogy ha egy hobbi nem "menő", akkor pár hölgy automatikusan hajlamos azt gondolni, hogy a hobbi űzői csak függők lehetnek...

Mintha nem lehetne megtalálni az egyensúlyt a gamelés és élet között...

Ezzel az erővel az is függő akkor, aki évente tíz hosszú hétvégére utazik el egy fapadossal, csak hogy készítsen egy pózolós szelfit egy csésze café latte társaságában.

okt. 18. 12:45
 63/88 anonim ***** válasza:
74%
62: ez annyiban sántít, hogy van olyan hobbi, ami nem menő, mégsem merül fel vele kapcsolatban a függőség. Ilyen pl. a horgászat. De gamerek között sok és feltűnő függő ember van. Én pl. leírtam, hogy nekem nincs bajom ezzel, ha ez egy hobbi a sok közül és nem megy rá az élete, de ezt akkor azért éreztesse az illető. Mert én nem sok olyan szituról hallottam, ahol egy férfi elmondja, hogy ő szeret vitorlázni, túrázni olvasni és néha gamerkedni és erre "fujj gamer biztos függő kocc van!!!!!"-nal reagálna egy nő. Arra már inkább, ha vki csak ezt az egy hobbit hozza fel.
okt. 18. 12:50
 64/88 anonim ***** válasza:
58%
#62 Van egy olyan érzésem, hogy nem a hobbid a fő probléma, hanem hogy alapvetően nőgyűlölő vagy.
okt. 18. 12:53
 65/88 anonim ***** válasza:
55%

63.

Nem érzed ellentmondásosnak, hogyha valami 7 órát gépezik, akkor az függő, de ha 7 órát szereli az autóját, akkor az már nem függő? Ugyanannyi időt csesz el vele.

okt. 18. 12:54
 66/88 anonim ***** válasza:
42%
65: én hol írtam autóbütykölőről? És igen, nekem az is sok lenne és függő lenne.
okt. 18. 12:55
 67/88 anonim ***** válasza:
25%

"Mintha nem lehetne megtalálni az egyensúlyt a gamelés és élet között..."

Szerintem aki elsődlegesen gamerként azonosítja magát az eleve azt jelenti, hogy nála az egyensúly eltolódik a játék irányába.

"Ezzel az erővel az is függő akkor, aki évente tíz hosszú hétvégére utazik el egy fapadossal"

Igen, az utazás is lehet egyfajta függőség, csak az legalább társasági dolog ami alapvetően jól hangzik. Nyilván aki inkább otthonülős, az nem utazgatós emberrel fog összejönni és fordítva.

"csak hogy készítsen egy pózolós szelfit egy csésze café latte társaságában"

Továbbra sem értem ezt a súlyosan primitív hozzáállást. Egyik oldalról csodálkozol, hogy nem a GÉÉÉMELÉS a világ közepe mindenki számára. Miközben te magad minden mást mélyen leszólsz ami nem GÉÉÉMELÉS :D

okt. 18. 12:59
 68/88 anonim ***** válasza:
81%
Ja, igen... "gamer vagyok - nehogy vki azt gondolja, hogy életem nincs mellett", vs "na az utazós r...c csak az instak...lás meg a cafe latte miatt ment utazni, az hóttbiztos ám!"... ugyanolyan agresszív kismalac stílus.
okt. 18. 13:01
 69/88 anonim ***** válasza:
64%

“ Szerintem aki elsődlegesen gamerként azonosítja magát az eleve azt jelenti, hogy nála az egyensúly eltolódik a játék irányába.”

De ezt mire alapozod? Én is “gamernek” nevezem magam, most jelenleg pl 2 hónapja nem játszottam mert mostanában más dolgokra megy el az időm. Nem hinném hogy függő lennék és bármi eltolódna :D

okt. 18. 13:20
 70/88 anonim ***** válasza:
41%

#69 Nem gamer vagy, csak átlagos ember aki néha játszik, ilyet mindenki csinál.

Mint ahogy futó sem vagy attól, hogy néha lemész futni, vagy testépítő sem vagy attól, hogy néha edzel.

okt. 18. 13:50
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!