Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Létezik olyan férfi, aki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan férfi, aki nem változik át kisgyerekké összeköltözés után?

Figyelt kérdés

Van olyan aki tud főzni, ismeri a mosógépet és mondjuk fel is szokott mosni?

Mondjuk ugyanannyiszor mint a nő?

Van olyan férfi akit zavar a rendetlenség?

Van. Olyan férfi aki ugyanannyit tesz bele a kapcsolatba mint a nő?

okt. 16. 14:11
1 2 3 4
 1/37 anonim ***** válasza:
8%

Van persze. Csak épp én nem engedem nekik mert abbol nyilván az lenne hogy nem jol csinál semmit, vagy elkezdik fikázni cserébe azt ahogy én csinálom.

De én amugy nem csinálok problémákat a háztartásbol akkor végzem csak amikor akarom, nem stresszelek rá.

Plusz mosogatógép robotporszivora akarok beruházni.

okt. 16. 14:18
 2/37 anonim ***** válasza:
72%
Bármilyen hihetetlen, de hasonló hasonlót vonz. Én igényes, rendszerető nő vagyok és soha az életben nem volt rendetlen, igénytelen pasim, pedig volt egy pár. Egyszerűen azért, mert a malacokat kerülöm. Sőt, az egyik exem annyira rendmániás volt, hogy már azzal idegelt ki. Mostani párom szereti a rendet, csak takarítani nem, de van takarítónője, így nincs ezzel gond :D
okt. 16. 14:18
 3/37 anonim ***** válasza:
41%

Folyt Oké a főzés az ő reszortjuk ha akarnak enni is..

Nalam a bundáskenyér tejbegríz meg hasonlóknál kifujt a dolog.

Max a gyerekre főzök csak főzelékek parolt husi meg ilyenek. Férfiakra nem.

okt. 16. 14:19
 4/37 anonim ***** válasza:
1 es 3 voltan
okt. 16. 14:19
 5/37 anonim ***** válasza:
53%

"Bármilyen hihetetlen, de hasonló hasonlót vonz"

Nem.

okt. 16. 14:38
 6/37 anonim ***** válasza:
86%
Nekem egyik párom se volt kisgyerek, pedig a kettessel ellentétben én inkább lusta vagyok/voltam. A kapcsolatunk elején voltak gondok, hogy a párom kifogásolta, hogy szerinte MINDIG ő takarít meg főz (nem mindig, de abban igaza volt, hogy kb inkább ilyen 70-30 volt az arány a javára), de összeszedtem magamat, mondjuk ebben közrejátszott, hogy messze jártam akkoriban dolgozni és le is fárasztottak bent eléggé és rohadtul semmi kedvem nem volt itthon is feladatokkal foglalkozni. Most az van, hogy mind a ketten csinálunk mindent kb hasonló arányban, annyi, hogy én biztos nem állok neki pepecselős kajáknak, szóval ha én főzök, akkor max 2-3 alapanyag amiből készül a kaja és fél óra, ő szeret macerázni a konyhában, szóval ha nagyon óraszámokat akarnánk nézni, még mindig ő főz többet😃
okt. 16. 14:42
 7/37 A kérdező kommentje:

Valóban nem.

A rendetlen, igénytelen emberek mindig olyat keresnek, aki megcsinált helyettük is mindent.

A férjem úgy kezdte hogy főznék e neki valamit.

Azóta 9 év eltelt és még egyszer sem főzött.

Szerintem látta hogy nálam rend van, tisztaság és így akart élni, viszont nagyon sokszor a fejemhez vágta hogy ő dolgozik hiába én is.....

Nem kérem meg már semmire mert akkor ordít.

Hazajövök a 24 órából és a morzsákon lépkedek, a kiöntött szörp e beleragad a zoknim, a mosogató dugig van piszkos edényekkel, a szennyestartó is mindig rám vár.

Hazajön, koszol, rohan edzésre, hazáér, mindent széthagy maga után és alszik.

Hiába csak 30 percet van itthon és rohan tovább, szerintem ő 2 perc alatt is képes káoszt csinálni.

Egyszer elköltöztem tőle 6 hónapra, végre megint rend volt nálam és senki nem koszolt, pakolt szét. Aztán visszahívott hogy ő megváltozik stb.

Fél éves kosz várt, a felmosó nem is volt meg. Az ülőgarnitúra olyan fekete volt hogy ki kellett sikálnom, az udvart ellepték a patkányok....

okt. 16. 14:48
 8/37 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem válj el, mert ez undorító.
okt. 16. 14:49
 9/37 anonim ***** válasza:

Az en kapcsolataimban mindenki a sajat ruhajat mosta,a sajat kajajat fozte (orultem volna,ha helyettem foz,dehat sose akartam senkire raeroltetni az etrendem). Sajat penzebol vett mindent maganak mindenki. Takaritas idonkent megegyezes szerint volt. Rendszertelenul es hirtelen felindulasbol. Rend es tisztasag maniasak voltak jozzam kepest. Elmentem valahova es titokban takaritott es rendet csinalt mind. Pedig nem kellett volna. jobban orultem volna,ha velemjon az illeto. Megkertem barmire,megcsinalta szo nelkul.

Kerdezo,egy szolga mindig elvezi a szerepet,elvezi,hogy parancsolnak neki otthon ,szo nelkul megcsinal mindent,amire kerik, es nem vallal felelosseget semmiert,mert nem o dont semmiben. Kvazi kisgyerekkent elhet. Neki ez jelenti a szabadsagot es biztonsagot. Es nem ,ezt az utcan senki se latja,ha ilyen .

okt. 16. 14:55
 10/37 anonim ***** válasza:
48%

"Hiába csak 30 percet van itthon és rohan tovább, szerintem ő 2 perc alatt is képes káoszt csinálni.

Egyszer elköltöztem tőle 6 hónapra, végre megint rend volt nálam és senki nem koszolt, pakolt szét. Aztán visszahívott hogy ő megváltozik stb.

Fél éves kosz várt, a felmosó nem is volt meg. Az ülőgarnitúra olyan fekete volt hogy ki kellett sikálnom, az udvart ellepték a patkányok...."

Valamit mégis tud az a csávó, ha így kötődsz hozzá... 🤣🤣🤣

okt. 16. 15:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!