Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem változik át kisgyerekké összeköltözés után?
Van olyan aki tud főzni, ismeri a mosógépet és mondjuk fel is szokott mosni?
Mondjuk ugyanannyiszor mint a nő?
Van olyan férfi akit zavar a rendetlenség?
Van. Olyan férfi aki ugyanannyit tesz bele a kapcsolatba mint a nő?
Van persze. Csak épp én nem engedem nekik mert abbol nyilván az lenne hogy nem jol csinál semmit, vagy elkezdik fikázni cserébe azt ahogy én csinálom.
De én amugy nem csinálok problémákat a háztartásbol akkor végzem csak amikor akarom, nem stresszelek rá.
Plusz mosogatógép robotporszivora akarok beruházni.
Folyt Oké a főzés az ő reszortjuk ha akarnak enni is..
Nalam a bundáskenyér tejbegríz meg hasonlóknál kifujt a dolog.
Max a gyerekre főzök csak főzelékek parolt husi meg ilyenek. Férfiakra nem.
"Bármilyen hihetetlen, de hasonló hasonlót vonz"
Nem.
Valóban nem.
A rendetlen, igénytelen emberek mindig olyat keresnek, aki megcsinált helyettük is mindent.
A férjem úgy kezdte hogy főznék e neki valamit.
Azóta 9 év eltelt és még egyszer sem főzött.
Szerintem látta hogy nálam rend van, tisztaság és így akart élni, viszont nagyon sokszor a fejemhez vágta hogy ő dolgozik hiába én is.....
Nem kérem meg már semmire mert akkor ordít.
Hazajövök a 24 órából és a morzsákon lépkedek, a kiöntött szörp e beleragad a zoknim, a mosogató dugig van piszkos edényekkel, a szennyestartó is mindig rám vár.
Hazajön, koszol, rohan edzésre, hazáér, mindent széthagy maga után és alszik.
Hiába csak 30 percet van itthon és rohan tovább, szerintem ő 2 perc alatt is képes káoszt csinálni.
Egyszer elköltöztem tőle 6 hónapra, végre megint rend volt nálam és senki nem koszolt, pakolt szét. Aztán visszahívott hogy ő megváltozik stb.
Fél éves kosz várt, a felmosó nem is volt meg. Az ülőgarnitúra olyan fekete volt hogy ki kellett sikálnom, az udvart ellepték a patkányok....
Az en kapcsolataimban mindenki a sajat ruhajat mosta,a sajat kajajat fozte (orultem volna,ha helyettem foz,dehat sose akartam senkire raeroltetni az etrendem). Sajat penzebol vett mindent maganak mindenki. Takaritas idonkent megegyezes szerint volt. Rendszertelenul es hirtelen felindulasbol. Rend es tisztasag maniasak voltak jozzam kepest. Elmentem valahova es titokban takaritott es rendet csinalt mind. Pedig nem kellett volna. jobban orultem volna,ha velemjon az illeto. Megkertem barmire,megcsinalta szo nelkul.
Kerdezo,egy szolga mindig elvezi a szerepet,elvezi,hogy parancsolnak neki otthon ,szo nelkul megcsinal mindent,amire kerik, es nem vallal felelosseget semmiert,mert nem o dont semmiben. Kvazi kisgyerekkent elhet. Neki ez jelenti a szabadsagot es biztonsagot. Es nem ,ezt az utcan senki se latja,ha ilyen .
"Hiába csak 30 percet van itthon és rohan tovább, szerintem ő 2 perc alatt is képes káoszt csinálni.
Egyszer elköltöztem tőle 6 hónapra, végre megint rend volt nálam és senki nem koszolt, pakolt szét. Aztán visszahívott hogy ő megváltozik stb.
Fél éves kosz várt, a felmosó nem is volt meg. Az ülőgarnitúra olyan fekete volt hogy ki kellett sikálnom, az udvart ellepték a patkányok...."
Valamit mégis tud az a csávó, ha így kötődsz hozzá... 🤣🤣🤣
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!