Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz olyan kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan kapcsolatot találni ahol rövid időn belül szóba jöhet az összeköltözés, együttélés?

Figyelt kérdés
20-25 éves lányok az én korosztályom. Ebben a korban nem találok olyan lányt aki ne riadna vissza attól hogy én komolyan terveznék vele. Nekem van már lakásom, szóval lenne hova menni előbb-utóbb.
2022. jan. 5. 20:26
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
94%
Hova a tökömbe sietsz? Miért kell gyorsan összeköltözni? :D Neked kényelmes, hogy te neked nem kell albit keresni, ha szétmentek, de a másiknak ez macera, ha mégse jó a kapcsolat.
2022. jan. 5. 20:29
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Hány éves vagy?
2022. jan. 5. 20:30
 3/19 anonim ***** válasza:
81%

Pedig a legtöbb lány, első alkalommal akkor/azért költözik össze a sráccal, hogy olcsóbb legyen a felsőoktatási évei alatt a lakhatása.

Szóval vagy sulis csajokat keress, vagy valami gáz van veled.

2022. jan. 5. 20:31
 4/19 anonim ***** válasza:
22%
3 komoly kapcsolatom volt. 3 hónap volt a leghosszabb idő összeköltözés nélkül... hol nézelődsz? :D
2022. jan. 5. 20:33
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Talán mert az együttéléshez idő kell, amíg megismeritek egymást, amíg kialakul a kellő bizalom. Ezt nem lehet siettetni, nem is értem, neked ez miért olyan sürgős.

Neked ez így nagyon kényelmes, de a lány ezzel csak kockáztat, hiszen ha szétmentek vagy bármi baj van, te továbbra is ugyanúgy élsz, neki pedig gyorsan kell albérletet keresni, ha valaki más (rokon, barát) nem tudja befogadni.

24/L

2022. jan. 5. 20:35
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Mi számít neked rövid időn belüli összeköltözést? Remélem nem azt várod, hogy pár hét után már együtt lakjatok. Nyilván erre is van példa, de azért nem ez a jellemző. Pont azért, mert előbb nem árt megismerni valamennyire a másikat és ha jól működik a dolog, utána összeköltözni. Ebben az életkorban meg főleg.
2022. jan. 5. 20:53
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Józan eszű ember nem költözik össze egy idegennel. Azért.
2022. jan. 5. 20:58
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Vannak nők akik már költöznének otthonról, én ismerek is ilyent akinek elég lenne csak anynit mondani, hogy jöhet, és már költözne is. Csak aztán alig bírnám kirakni ha nem jönénk ki egymással. Szóval olyant nem szabad csinálni, hogy túl hamar összeköltözni, mert kiderülhet, hogy nem bírjátok ki egymást.
2022. jan. 5. 21:02
 9/19 anonim ***** válasza:
6%
Elromlott az egész világ, azért. A nő már önállóként tekint magára, ezért nem születik gyerek, ezért van vége a világnak. Kb. Afrikából kell behoznunk néger nőket akik majd szülnek.
2022. jan. 5. 21:33
 10/19 anonim ***** válasza:
0%

Miért sürgős , miért?

Hát mert dugni akar.

2022. jan. 5. 21:49
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!