Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért nehéz olyan kapcsolatot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nehéz olyan kapcsolatot találni ahol rövid időn belül szóba jöhet az összeköltözés, együttélés?

Figyelt kérdés
20-25 éves lányok az én korosztályom. Ebben a korban nem találok olyan lányt aki ne riadna vissza attól hogy én komolyan terveznék vele. Nekem van már lakásom, szóval lenne hova menni előbb-utóbb.
2022. jan. 5. 20:26
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
90%
Tipikus: összeköltözés korlátlan szex reményében. Haver, qrva gáz vagy!
2022. jan. 5. 23:14
 12/19 anonim ***** válasza:
9%

Mennyi rosszindulat...

Ha szétmennek, nem alapvető, hogy segít neki mondjuk albérletet találni, mielőtt elmenne a lány?

Nem hiszem, hogy bárki a híd alá küldené a másikat.

A másik meg: "Szex reményében". ??? Alapvető, hogy az emberek szexelnek, ha együtt vannak. Ez miért olyan nagy baj? Ha meg nem akar vele szexelni, akkor minek van vele együtt?

Nem értem...

2022. jan. 6. 00:08
 13/19 anonim ***** válasza:
83%
#12 Miert segitene?
2022. jan. 6. 00:56
 14/19 anonim ***** válasza:
87%
Nem a "világ" hibája, hanem külön-külön emberek, különböző nők és egyéni ízlések, szokások vannak. Én pont az említett korosztályba tartozom, 23-24 évesek voltunk, mikor összejöttünk a barátommal, kb. 2-3 hónap után már együtt éltünk. Igaz, hogy nálunk a covid is közrejátszott, az első randink után bezártak mindent, az otthon filmezésen, társasjátékon, kajáláson kívül nem nagyon volt közös programunk, aztán egy idő után már haza sem mentem, ha úgyis minden nap nála voltam napközben és néha éjjel is. Más ismerőseim viszont több éves kapcsolatban sem költöznek össze a párjukkal, hiába lenne minden körülmény adott (minimum egy saját lakás, önálló élethez szükséges anyagiak). Van, aki több éves kapcsolatban is elvan úgy, hogy egy-két hétig még csak nem is találkozik a párjával, hiába laknak közel egymáshoz, nálunk viszont még a különélős időszakban is igény volt arra, hogy lehetőleg minden nap csináljuk együtt valamit. Szóval ízlések és pofonok, szerintem bőven vannak ilyen és olyan nők/lányok is, csak meg kell keresni a számodra megfelelőt.
2022. jan. 6. 07:07
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem alapvető, főleg, ha rossz körülmények között mennek szét. Az egyik barátnőm pár hónap után odaköltözött a most már exéhez. Két hónapig minden jó volt, aztán megtudta, hogy megcsalta, majd amikor ezzel szembesítette, az exe közölte, hogy egy órája van összepakolni, utána takarodjon a lakásából. Két órával később nálam kopogtatott sírva, két bőröndöt maga után húzva. Szerencséje, hogy nálam tudott lakni, amíg nem talált új lakást, mert a városban ekkor még nagyjából csak velem ápolt barátságot és mivel a családja másik országban él, nem tudott volna hova menni.

Igen, a legtöbb kapcsolatban alapvető dolog a szex, de van különbség aközött, hogy kielégítő és jó szexuális életet ápol két ember, vagy hogy az egyik fél csak azért magához költözteti a másikat, hogy több legyen a szex és hogy ő ki legyen szolgálva.

24/L (#5)

2022. jan. 6. 09:03
 16/19 anonim ***** válasza:
14%

15# Igen, teljesen jogos amit mondasz. Mondjuk feltételezem, hogy ha két felnőtt ember összeköltözik, akkor mind a ketten számítanak arra, hogy lesz tartós szex. Máshogy nem nagyon tudom elképzelni az együtt levést. Különben csak lakótársak lennének.. vagy hogy is mondjam. Érted.

Persze vannak szar szakítások. Mondjuk én csak olyannak költöznék össze, aki nem rak ki egyik napról a másikra akkor sem ha zűr van.

2022. jan. 6. 09:44
 17/19 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted ha tudta volna a barátnőm, hogy így alakul (megcsalják, majd kidobják), akkor odaköltözik hozzá? Az a helyzet, hogy amit mondunk és amit cselekszünk nem mindig ugyanaz, valamint mivel hamar költöztek össze, nem ismerte ki eléggé, ezért nem értem, hogy a kérdező miért siettetné a dolgot.

Akkor átfogalmazom: ne a szex legyen az ok, amiért két ember összeköltözik. A barátommal az összeköltözésünk előtt és most hogy együtt élünk is gyakori a szex (most már nyilván gyakoribb), de ne ez legyen az elsődleges ok/cél amiért összeköltözik egy pár.

24/L

2022. jan. 6. 10:01
 18/19 anonim ***** válasza:
100%

Ha egy csaj nagyon rövid időn belül össze akarna költözni velem, rögtön az futna át a fejemen, amit a #3 válaszadó mondott.

Külön élek a szüleimtől egy örökölt lakásban, de azért ezt RÖGTÖN az ismerkedési folyamat elején nem említeném meg. Ha úgy dönt, hogy velem élne, akkor elsősorban a személyiségem és az irántam érzett érzései alapján döntsön. Olyan erős kötődés pedig szerintem pár hét alatt azért nem alakul ki...

21F

2022. jan. 6. 13:22
 19/19 anonim ***** válasza:
21 évesen összeköltözés? 40 évesen meg válás. Bammeg, a mai világban minden fordítva működik. Gyerekként, éretlenül papás-mamásat játszani, 30 évesen meg kiégve köpködni a házasság intézményét.
2022. jan. 8. 11:35
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!