Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért olyan fura az amikor...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért olyan fura az amikor azt mondom hogy én nem szeretnék szexelni, összeköltözni meg családot alapítani? F25

Figyelt kérdés
Amikor elmondom hogy szeretném azt a 3 dolgot akkor hirtelen mindenki elkezd furán rám nézni és rögtön a miért kérdést szegezik hozzám. Ennyire muszáj az a 3?

2022. aug. 22. 08:54
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
91%
Milyen kontextusban jön fel?
2022. aug. 22. 08:55
 2/12 anonim ***** válasza:
12%
Buzogány
2022. aug. 22. 09:05
 3/12 anonim ***** válasza:
60%

Azért furcsa, mert az emberek 99 %-a ezt szeretné.

Amúgy meg, nem kell vele foglalkoznod, hogy a többség mit szeretne.

Ha neked így jó, akkor élj így.

2022. aug. 22. 09:10
 4/12 anonim ***** válasza:
97%

Mert a legtöbb ember ezeket, de legalább az egyiket szeretné, az életük része, alapbó bennük van a vágy. Csak érdekli őket, hogy te miért vagy ennyire különböző tőlük.

Te is rákérdeznél, ha valaki azt mondaná, hogy nem szeret zenét hallgatni, filmet nézni meg olvasni.

2022. aug. 22. 09:11
 5/12 A kérdező kommentje:

Elmagyaráznád hogy az miért meleg aki nem akar szexelni? Azok is akarnak viszont ha én nem akkor nem lehetek meleg.

Mindig a párkapcsolati résznél jön fel.foleg akkor mikor kimondom hogy nem volt még párom aztán rákérdezek hogy miért és utána mondom azt hármat.

2022. aug. 22. 09:55
 6/12 A kérdező kommentje:
Elnézést javítok. Nem 4est akartam hanem kettest írni szóval #2
2022. aug. 22. 09:56
 7/12 anonim ***** válasza:
97%
De kiknél jön ez fel? A barátaidnak elmondod egyszer. Vagy minden héten erről beszélsz idegeneknek?
2022. aug. 22. 09:57
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Én sem tudom mi a gond. A mai világban szerintem senkinek se kéne meglepődni semmin. Nyilván mindenki hallott olyan férfiakról akik nem akarnak családot vagy olyan emberekről akik aszexuálisak. Nincs ebben semmi meglepő, érthető csak talán te volnál az első aki ezt nyiltan vállalja a környezetükben és emiatt éri őket kicsit sokként.
2022. aug. 22. 10:00
 9/12 anonim ***** válasza:
54%

Aszexuális vagy, ha nem akarsz szexelni. Nincs vele baj, de a normális vagy magad libidójú lányokat kerüld el, ki fognak nevetni.

Keress hasonlóan aszexuális párt. :)

2022. aug. 22. 11:32
 10/12 anonim ***** válasza:
35%
Kicsi a brokid 😅
2022. aug. 22. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!