Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiúk! Az kizáró ok, ha a lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk! Az kizáró ok, ha a lány nem szeretne összeköltözni?

Figyelt kérdés
Laktam már albérletben, szeretek külön élni, nem azzal van a probléma. Itthon se mamamhotel van, fizetem a rezsit, kaját magamnak intézem, stb. Viszont annyira magasak az albérlet árak, hogy képtelen lennék annyi pénzt kidobni rá, akkor már a saját lakásom törlesztőjét fizetem. Jelenleg nincs pár millióm önerőre, szóval nem mostanában lesz, hogy lakáshitelt veszek fel, de ha eljön az a pillanat, én egy saját lakást szeretnék, ami csak az enyém, csak én fizetem.

2019. júl. 31. 16:42
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
37%
Hát azért egy idő után nem árt az összeköltözés szerintem. Majd odaköltözöl a sráchoz és a többit megoldjátok együtt.
2019. júl. 31. 16:53
 2/16 anonim ***** válasza:
78%

Amilyen helyzetet leírtál magadról, azt pasiktól már egyből besorolják a mamahotel kategóriába.

Amúgy nyugi, vannak pasik, akik nem akarnak összeköltözni. Én sem erőltetném hamar a dolgot.

2019. júl. 31. 17:11
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Nem. Nem is feltétlenül jó elsietni az összeköltözést.
2019. júl. 31. 17:34
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
Nem kizáró ok, de ha összeillünk, akkor egy idő után vágynék arra, hogy hozzám költözz.
2019. júl. 31. 17:48
 5/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem lenne baj. Hozzám költözhetnél. Igaz, albi ez, de egy magamnak majdnem kicsit nagy is. 😁 31F
2019. júl. 31. 17:51
 6/16 anonim ***** válasza:
77%

Hát később probléma lehet, mert idővel valamerre haladnia kellene egy kapcsolatnak, és egy lépcsőfok, az összeköltözés.

Egyébként nagyon jó a gondolkodásod, teljesen igazad van, hogy nem öntenéd a pénzt egy feneketlen kútba, amit albérletnek hívnak.

2019. júl. 31. 18:05
 7/16 anonim ***** válasza:
0%

Nálam kuka. Na nem rövid távon, de közel a harminchoz 6-12 hónap után mehetne az összeköltözés.

Ez pedig a leírásodból úgy tűnik, hogy nem felel meg neked.

Nevetséges kifogás egyébként a pénz.

Mennyi is pesten egy 40 négyzetméteres garzon? 25 misi.

A fizetésed max 50%-át kapod meg havi törlesztőként.

Az önerő 20% minimum.

Tegyük fel, hogy spórolsz a bérleti díjon havi 125 ezret. Tehát évi 1.5 misit.

Négy év alatt összejön az önerő. Viszont addigra már 30 misi lesz a kicsi garzon.

Tehát ismét gyűjtögethetsz pár évet.

Végre megvan a beugró. Kell 20 misi hitel. Húsz évre havi 160 körül kell számolni (de 20 évre hitelt felvenni nem épp okos dolog). Szóval minimum 320as fizetés kell, de inkább még több.

Ha rendelkeznél ekkora fizetéssel, akkor nevetségesnek tartanám, hogy a havi 60 lakbér (120/2) nem férne bele neked és az tartana távol az álmaidtól.

Szóval jah...

2019. júl. 31. 18:20
 8/16 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat.

Utolsó: SOKKAL közelebb vagyok a 20-hoz, mint a 30-hoz.

A fizetésem meg sokkal közelebb van a 160-hoz, mint a 320-hoz. Úgyhogy a havi 60 igenis nagyon sok pénz, ne turkálj a pénztárcámban. De úgyse az itteni fizetésemre fogom felvenni a hitelt, ezért is van még egy pár dolgom, mielőtt egyáltalán önerőre kezdek el gyűjteni... De azért neked is köszönöm, hogy kifejtetted a véleményedet.

2019. júl. 31. 19:04
 9/16 anonim ***** válasza:
52%
Nem feltétlenül baj, de még ha mindkét család tök rendes és befogadó, és minden rendben van mindenhol, akkor is idegtépő egy idő után a vándorló életmód. Mindig útban vagytok, nincs privát szféra, nincs egy hely, ami csak a tiétek - mi ezt egy évig bírtuk így, a végére már tele volt a tökünk. Viszont összeköltözni csak akkor érdemes, ha már relatíve biztosak vagytok egymásban.
2019. júl. 31. 19:13
 10/16 anonim ***** válasza:
54%
Egyáltalán nem, mivel egy mingli barátnőt szeretnék! ;)
2019. júl. 31. 19:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!