Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Az kizáró ok, ha a lány nem szeretne összeköltözni?
#8 - tehát egyedül úgysem kapsz hitelt, szóval fölösleges gyűjtögetni
ennyi a történet, a többi csak kifogás
Tehát amit leírtál a kifejtésben, annak semmi értelme nincs a problémát illetően.
Hisz nem most gyűjtesz. Nem a mostani fizetésedből. "Viszont annyira magasak az albérlet árak, hogy képtelen lennék annyi pénzt kidobni rá, akkor már a saját lakásom törlesztőjét fizetem"
Próbálj meg más kifogást találni. Hisz ennek így semmi értelme.
1.) A két mondatod nem ugyanazt jelenti. Ejnye bejnye.
2.) Továbbra sincs semmi értelme az egésznek, amit írsz. Minek kevered bele a lakásvásárlást, amikor az nincs is szóban?
Értjük. Most elherdálod másra a pénzed. Gyűjtesz az új szupercsúcs melódra. Tehát nem fér bele, hogy összeköltözz valakivel.
Utána gyűjteni fogsz a saját lakásodra, ezért kell megfogni minden garast és ezért nem költözöl össze senkivel.
Utána pedig majd kitalálsz valami újabb kifogást, mint hogy a te lakásodba ne költözzön már oda senki, mert húú meg háá.
Még azt is mondom, hogy ezzel nincs baj. Csak érthetetlen, hogy miért keresed a kifogásokat.
Amennyiben nem kifogás lenne ez az egész, amit írtál (pontosabban szerinted elfogadható mentség az összeköltözés alól), akkor az egész kérdés úgy lenne feltéve, hogy nyitott vagy az összeköltözésre, ha az nem hátráltat a jövőd építésében (pl a csókának saját lakása van és a rezsi felét fizetnéd...mint elvileg most otthon). Neeem, erről itt szó sincs.
Miért nem megy az, hogy 'figy én egyedül szeretek élni, nem közösködni, nem akarok összeköltözni'? Ez érthető és őszinte. Erre lehet válaszolni érdemben. A kiírt butaságnak pedig nincs értelme. A kommentjeiddel pedig még inkább ezt a értelmetlen vonalat erősítetted.
+1 ) Azért 'kötekedek', mert ha már huszonévesen nem tanultál meg szöveget értelmezni (mint pl hogy a közel a 30-hoz nem rólad szólt, hanem rólam) és értelmesen kérdezni, akkor hátha valamikor felnyílik a szemed és még értelmes ember is lehet belőled.
Persze ezt már megint a lelkedbe tiprásnak fogod venni, szóval inkább `szeretet és béke`. :)
Kettőnk közül te nem tudsz szöveget értelmezni, annyiszor leírtam már az indokaimat, csak nem akarod elfogadni őket.
Azért "keverem bele" a lakásvásárlást, mert nem most tervezem, de a hosszútávú terveim között igenis benne van. Nem hiszem, hogy az, hogy tenni akarok a jövőmért, pénz elherdálásnak számítana.
Mondom, hogy te nem tudsz szöveget értelmezni. "én egy saját lakást szeretnék, ami csak az enyém" Szerintem leírtam teljesen érthetően, anélkül, hogy 3 soron keresztül magyarázkodtam volna fölöslegesen. Érdekes, valaki priviben egyből megértette. Ha elkezdem saját magamat ismételgetni, csak felfogod egyszer. Egy saját lakást szeretnék, ami csak az enyém. Ebben minden benne van, hogy nem fogok közösködni, papíron is csak az enyém lesz, mert engem onnan biztos, hogy senki nem fog kitúrni... Nem is értem a logikádat, miért keresnék kifogásokat egy anonim oldalon? Ha úgy érezném, hogy kifogásokat kéne keresnem, akkor mér fel se tenném a kérdést. De a kérdés az volt, hogy kizáró ok lenne-e, ha nem szeretnék összeköltözni, nem az, hogy kivesézzétek az indokaimat.
Ha a srácnak valóban lenne saját lakása, ami már teljes mértékben az övé, és ő benn lenne, hogy odaköltözzek, ha fizetem a rezsi felét, akkor az úgy oké. De elég kevés korombelinek van saját lakása, amin nincs hitel. Márpedig ha ő a rezsi mellé a hitelt is fizeti, akkor abba is bele kéne szállnom, mert úgy illik, nem vagyok ingyenélő. Viszont akkor megint ugyanott vagyok, hogy ennyi erővel akár a sajátomat is fizethetném. Vagy félrerakhatnám, hogy majd fizessem...
Értelmes ember vagyok, köszönöm szépen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!