Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hosszú távon milyen kapcsolato...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hosszú távon milyen kapcsolatot szeretnének a férfiakkal azok a nők, akik sohasem szeretnének megházasodni / összeköltözni?

Figyelt kérdés

Elsősorban 30 felettiektől kérdezném... de ha fiatalabb vagy, és már kialakult ez a terved, válaszolj nyugodtan. :)

Lehetőségek (szerintem):

- Alkalmi kapcsolatokat váltogatnál?

- Elköteleződnél egy férfi mellett, de nem élnétek együtt, csak randiznátok, mint a fiatal szerelmesek?

- Jól megleszel férfi nélkül is?

2016. szept. 15. 00:50
 1/5 anonim ***** válasza:
Egyik sem tűnik opciónak, nem tudom.
2016. szept. 15. 01:30
 2/5 anonim ***** válasza:

2.-ik

hetente 2-3 alkalommal együtt lennénk, de nem élnénk együtt.

2016. szept. 15. 01:58
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

szabadidőpartner?

nekem eddig volt olyan, hogy nem éltünk együtt,ritkán is találkoztunk,de ha többet voltunk együtt,minden rendben volt..szerettem vele lenni,mert azt hittem több lesz egy idő után,de 3 év után rájöttem, hogy nem bírom így tovább...

mai fejjel, most hogy már gyermekre is vágyom, de még pasim sincs, lehet belenyugszom majd egy szabadidős partnerbe.De azért utazgatni szeretnék vele együtt :D legalább a világot lássam,ha már nem élünk együtt.

Egyébként jól megvagyok most is férfi nélkül már évek óta. Szóval valahogy eztán is ellennék.

30n

2016. szept. 15. 02:31
 4/5 Fish1 ***** válasza:
100%

Különbséget látok a házasodás és az összeköltözés között. A házasság sosem vonzott, ettől függetlenül éltem együtt pasival és még szeretnék is.

Az alkalmi kapcsolat nekem nem opció, akkor inkább maradok egyedül. Ja igen, egyedül is jól vagyok, mert a boldogság elsősorban saját magamtól függ, nem egy másik embertől. Az már csak hab a tortán :)

2016. szept. 15. 03:30
 5/5 anonim ***** válasza:

Nekem a második lehetőség lenne az ideális.

Bőven elmúltam 30 éves, pár éve váltam el. Már nem akarok senkivel összeköltözni, a saját lakásom alkalmatlan erre, más lakásába nem akarok betelepedni, felszámolni a lakásomat nem akarom egy közös lakásért. Aztán meg alkalmazkodni sem akarok már a nap 24 órájában, alkalmazkodtam eleget.

Viszont nagyon kedvemre való lenne egy olyan, elköteleződött kapcsolat, ahol nem lakunk együtt, nincs közös háztartás, nincs közös kassza, de sok időt együtt töltünk, hol nálam, hol nála, sok közös programmal. Sajnos, ehhez nem nagyon találok partnert. Azokat a férfiakat, akikkel eddig találkoztam, két csoportba tudom osztani. Az egyik, aki hetente egyszer idejönne pár órára egy kufircra, aztán viszlát, a másik, aki azonnal költözne, mert neki asszonyra (értsd: házvezetőnőre) van szüksége.

Valószínű, hogy a harmadik lehetőségre kell berendezkednem.

2016. szept. 15. 10:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!