Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mi lesz, ha a barátommal csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi lesz, ha a barátommal csak nagyon későn tudok összeköltözni?

Figyelt kérdés

21 évesek vagyunk, 4 éve együtt. Ő is viszonylag későn, 23 éves kora körül fog végezni valószínűleg, de ösztöndíjból+diákmunkából külön tud költözni albérletbe. Én sajnos csak 25 évesen fogok végezni, és addig is olyan szakon vagyok, hol nem tudok dolgozni egyetem mellett (nyáron pedig majdnem mindig egy hónapos gyakorlatok vannak, tehát a nyári lóvégyűjtésre nincs hatalmas lehetőség). Tehát legelőbb 25-26 éves koromban tudnék vele összeköltözni, ami még vagy 4-5 év...

Eltartatni nem akarom magam vele, és a szüleimet sem terhelném ilyesmivel (nem is tudnám).

Szerintetek mi lesz ilyen késői összeköltözéssel? Egymással képzeljük el a jövőnket, egyébként ideális a kapcsolatunk.

2016. febr. 29. 19:22
 1/4 VirágésBence ***** válasza:
Nem kell ahhoz együtt élnetek, hogy szeressétek egymást. Ha mellette rendszeresen tudtok találkozni, beszélni, van hol szexelni és céltudatosak vagytok akkor szerintem mindegy.
2016. febr. 29. 20:04
 2/4 anonim ***** válasza:
Semmi, ha szeretitek egymást, akkor nem gond. Egyébként ha együtt tervezitek az életeteket, akkor simán összeköltözhettek, ha ő végzett, két évig jobban beszáll a költségekbe mint te, kit érdekel? Ha egy életre terveztek, akkor nem gond.
2016. febr. 29. 20:10
 3/4 anonim ***** válasza:
Én is azt mondom, hogy ha tudtok rendszeresen találkozni, és elég időt együtt lenni, akkor nincs ezzel akkora gond. Vagy, ha nagyon együtt szeretnétek élni, akkor kompromisszumot is be lehet vállalni, ahogy a kettes írta. Nem hiszem, hogy ez akkora problémát okozna nálatok, főleg ha amúgy semmi gond nincs a kapcsolatotokkal.
2016. febr. 29. 22:00
 4/4 anonim ***** válasza:
A kapcsolatotok nem ezen fog múlni :)
2016. márc. 6. 11:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!