Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megéri majd megházasodni, ha találok olyan lányt? 18f
Ezt érezned kell.... a házasság mint hivatalos ceremónia pár tízezer forintból megvan ha igazán akarjátok, és ha amúgyis együtt élnétek akkor miért ne...
A nagy lagzi rongyrázás meg ilyesmi is jó dolog ...de csak ha van rá pénze az embernek.... sokaknak nincs. Ha az "asszonypajtás" viszont csak ilyen esküvőbe megy bele akkor ő nem hozzád akar menni csak akar egy szép ruhát meg egy nagy bulit.
Attól függ, mit jelent nálad a "megéri"?
A párom végtelenül boldog, mióta családja van. Látom a régi képein a tekintetét, és el is mesélte, milyen rossz volt, amikor még instabil kapcsolatokban lavírozott. Imádja a gyerekeit, imádja az otthonát, rohan haza hozzánk, és boldogan veti magát a gyerekszoba szőnyegére, imád játszani, velünk kirándulni, és ha kettesben vagyunk, lehunyt szemmel átadja magát az érzésnek, 5 éve semmit nem csökkent a szerelme irántam. Van, akinek ez a boldogság. Van, akinek a függetlenség, a változatosság, a spontaneitás, pörgés. Annak egy ilyen élet maga lenne a pokol. Feladni magad nem éri meg. Ha családra vágysz, akkor igen, akkor nagyon megéri :) Vagy anyagilag érted? Remélem nem, mert a család nem éri meg anyagilag :))) Sokba kerül, minél többen vagyunk, annál többe. De nekünk ez nem szempont. :) Egy bizonyos mennyiségű nulla után nem tesz hozzá az életedhez semmit sem a pénz.
2. vagyok. A válaszokat nézve én úgy érzem, félreértettem valamit. Te konkrétan a házasságra, mint eseményre, papírra gondolsz?
Szerintem fontos, nem csak azért, mert nő vagyok, és mert vonulni akartam ruhában. 10 fős esküvő után gondolom sokat elmondott, hogy nem a cécó miatt akartam esküvőt :)Egész egyszerűen egy más szintű összetartozást jelképez a férj és feleség viszony, mint az élettársi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!