Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hány évig tart egy harmincas férfinek ismerkedéstől ( 0. startkő ) eljutni odáig hogy randizás, összejövés, összeköltözés majd gyerekvállalás? Hány évet kell rászámolni?
Hát ez a nőtől is függ. Elvégre ha a csaj 25 éves, akkor nem fog "sietni" a gyerekvállalással, ráérnek. Ha meg már ő is 30 múlt, akkor... nagy eséllyel de.
Ismerek olyanokat akik 2 év alatt lezavarták az egészet. De ők keresztényke, ott általában gyorsabban megy az egész. És ismerek olyan harmincas párt ahol fél éve járogatnak, hát ott tuti nem lesz gyerek 2 év múlva:D
megismerkedés: január
eljegyzés: köv. év február
(amúgy aki már el van jegyezve, minek is húzza a házasságot, tehát...)
esküvő: rögtön nyár (igen, pár hónapnak elég kell lenni a felkészülésnek)
gyerekpróbálkozás: esküvő utántól, és toljuk szeptemberig a fogantatást, mert lehet, hogy nem rögtön sikerül
tehát: januári megismerkedés után 2.5 évvel első gyerek házasságban
ez lett volna nekem, ha nem rontom el, azóta papíron már a 3. gyerekem is megszületett, mert megterveztem az egész életünket előre, hogy hány évig lenne gyesen a nő, és mikor mehetne vissza dolgozni, ha kevés szünet van 2 gyerek között
Tehát statisztikailag 2-5 év a megismerkedési startkőtől számítva?
37 vagyok ezért kevés az időm.
kevés??? :)
Ez csak a gyerektől függ.
4-es Nagyon tetszik a terved egészen eddig:
"gyerekpróbálkozás: esküvő utántól" - szerintem 2 év együttélés kell, és utána dönteni és elkezdeni, ha igazán akarják.
Tudjuk, hogy 37 vagy, elvégr eminden héten felteszed ezt a kérdést. Kicsit meglepett a változatosság, hogy most simán harmincasnak mondtad magad.
A statisztikailag 2.5 évet amúgy honnan szopkodtad ki? Abból a fél marék válaszból amit ide írtunk?:D
És.... természetesen az egész csak akkor számít, ha elkezded. Te hónapok óta itt írogatod ki a kérdéseidet, de elkezdeni még nem kezdted el. Szóval így nehézkes lesz.
2-5 évet írtam és nem 2.5 évet.
Egyelőre azt várom hogy a startkőre lépjek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!