Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Fél év ismeretség után gyerekv...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év ismeretség után gyerekvállalás és összeköltözés? Szerintetek?

Figyelt kérdés
Egyik közeli rokonom fél év járás után hamarosan gyereket szül a párjának. Ezt követi aztán az összeköltözés. Ezt csak én furcsállom vagy másnak is érdekes ez a dolog. Amúgy 22 és 25 évesek.
2010. okt. 26. 20:35
 1/10 anonim ***** válasza:

Kicsit felpörgették az eseményeket..Én nem szülnék ilyen hamar,mert sose lehet tudni,hogy meddig tartanak a dolgok és a végén egyedül marad a gyerkőccel..

18/L

2010. okt. 26. 20:36
 2/10 anonim ***** válasza:
Szia ! Mi a barátommal a kezdettől együtt laktunk de , szerintem a gyerek későbbnek kell jönnie mi még tuti várunk !
2010. okt. 26. 20:40
 3/10 anonim ***** válasza:
Ezek kretének.
2010. okt. 26. 20:40
 4/10 anonim ***** válasza:

Hogy lehet valaki ennyire ostoba... anyagi háttér megvan hozzá stb...?Nem is bosszantana ha CSAK a saját életüket tennék tönkre de sajnos ennek a gyerek fogja megszívni aki intézetben, vagy csak 1 szülővel fog felnőni bár adja isten hogy ne így legyen...

18F

2010. okt. 26. 20:44
 5/10 anonim ***** válasza:
ismerek aki egy hónap után csinálta ezt..... vagyis ismertem
2010. okt. 26. 20:59
 6/10 anonim ***** válasza:

szerintem ezek az emberek "menekülnek"...hogy hova nem tudom, de ez nem normális...

mondjuk ha sikerül nekik és bejön akkor ők a szerencsés kivételek közé tartoznak

2010. okt. 26. 21:02
 7/10 anonim ***** válasza:
Egyik volt oszt.társamnál is így volt. Azóta már lassan 2 éves a gyerkőc. Mondjuk elég nagy felelőtlenség volt, mert pont az érettségi évében történt az eset, így még most sincs meg az érettségije + a szüleihez költözött a pasija, és nem igazán dolgozik...Attól függetlenül együtt vannak még most is, bár elég gyors volt a tempó.
2010. okt. 26. 21:07
 8/10 anonim ***** válasza:
pont féléve járnak, vagy egy kicsit több?
2010. okt. 26. 21:15
 9/10 A kérdező kommentje:
6 hónap, vagy 7 hónap. Ugyan mit számít. Szerintem még 1 év után is felelőtlenség ez az egész.
2010. okt. 26. 21:22
 10/10 anonim ***** válasza:

A 66-os lehet, azért kérdezi, mert Ő is ismeri Őket...:-D

Na jó, amúgy nem tartom én sem túl jónak ezt, de én meg ismerek olyat, ahol 2 éve jártak, mikor a lány terhes lett, és fél éves volt a baba, mikor szétmentek, úgyhogy nem biztos, hogy az számít, mióta vannak együtt...

2010. okt. 26. 21:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!