Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fél év ismeretség után gyerekvállalás és összeköltözés? Szerintetek?
Kicsit felpörgették az eseményeket..Én nem szülnék ilyen hamar,mert sose lehet tudni,hogy meddig tartanak a dolgok és a végén egyedül marad a gyerkőccel..
18/L
Hogy lehet valaki ennyire ostoba... anyagi háttér megvan hozzá stb...?Nem is bosszantana ha CSAK a saját életüket tennék tönkre de sajnos ennek a gyerek fogja megszívni aki intézetben, vagy csak 1 szülővel fog felnőni bár adja isten hogy ne így legyen...
18F
szerintem ezek az emberek "menekülnek"...hogy hova nem tudom, de ez nem normális...
mondjuk ha sikerül nekik és bejön akkor ők a szerencsés kivételek közé tartoznak
A 66-os lehet, azért kérdezi, mert Ő is ismeri Őket...:-D
Na jó, amúgy nem tartom én sem túl jónak ezt, de én meg ismerek olyat, ahol 2 éve jártak, mikor a lány terhes lett, és fél éves volt a baba, mikor szétmentek, úgyhogy nem biztos, hogy az számít, mióta vannak együtt...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!