Gyerekvállalás előtt fogyókúráztatok?
Ne gondolkodj ilyenen.
Lehet, úgy fogsz hányni mint a lakodalmas kutya, és a 4. hónapra minusz 10 kilóval leszel.
Ráérsz fogyókúrázni a szülés (szoptatás) után.
6 kiló nem túlsúly.
Ha azt írtad volna, hogy van rajtad +20 kiló, azt érdemes lenne leadni, de 6 kiló az semmi.
Én előtte híztam pont elég sokat!:) Letettem a cigit és majdnem 10 kg-ot szedtem fel! A terhességem alatt azóta annyit híztam,amennyi ideális!
6 kg nem sok. Szerintem se ezzel foglalkozz most. Nem baj, ha mozogsz és odafigyel, mit eszel, de fogyózni szerintem nem kell!
Nem. Az elején fogytam.
Szerintem se foglalkozz a fogyókúrával!
Terhességem előtt egy évvel fogytam 10 kg-ot. Muszáj volt, mert PCOS-em van.
Azóta visszaszedtem, most a kistesó előtt megint fogyni akarok.
Nem azzal van a gond,hogy jó akar valaki kinézni,hanem,hogy ha valaki fogyózik direkt a terhesség alatt is ill. kemény fogyókúrát csinál terhesség előtt közvetlen. Egy ismerős gyerekének nem rendesen nőtt be a kutacsa. A dokija csak annyit mondott,hogy hát igen a zöldségen kívül más is kellett volna enni.
A lényeg,hogy a picinél ne legyen fontosabb,hogy mit szól a férjed!
Én fogyókúráztam mind2 gyerek előtt. Nem bántam meg, a terhességeket is 4-5 kg plusszal csináltam meg, óriásbébijeim születtek. A terhességek alatt egy derékfájásom nem volt, soha nem voltam olyan fitt mint terhesen.
Rajtam 10 kg plussz volt, leadtam teherbeesés előtt 6-7-t.
Utolsó vagyok.
Igen, inkább csak a 12. héttől csináld. Vannak DVD-k is, amik átmozgatnak, Rubint Rékának is van egy DVD-je, - mondjuk, nekem az kellemetlen volt, így én maradtam a sok sétánál, meg az úszásnál. Az úszáshoz kell a doki engedélye a méhszáj miatt. A szobabicajt is ajánlják, mert veszélytelen, de hatékony.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!