Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekvállalás előtt fogyókúrá...

Gyerekvállalás előtt fogyókúráztatok?

Figyelt kérdés
Van rajtam kb 6 kg plusz, érdemes leadni mielőtt terhes leszek? Nem szeretnék sokat hízni a terhesség alatt sem.
2011. aug. 30. 13:03
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Utolsónak köszi szépen a választ. Ezt fogom tenni. Még egy hét és nem szedem a gyógyszert utána 3-4 hónap alatt ledobom azt a 6 kilót de közben azért próbálkozunk már.
2011. szept. 1. 14:24
 12/17 anonim ***** válasza:
Másnak is számít,hogy hogy néz rá a férje. Pusztán nem minden áron! Persze, lehet tornázni, fitten maradni (bár ezt én is nagyon jól elterveztem, csak nem minden terhesség maga az álom), pusztán az,aki egy hónap alatt ledob 10-15 kg-ot az nem normálisan adta le, ergo elég sok mindent megvont magától. Na az ne vállaljon gyereket még, amíg a szervezetét rendbe nem tette!
2011. szept. 1. 14:32
 13/17 A kérdező kommentje:
Jó, akkor ezt másnak írd, 3-4 hónap alatt szeretnék 6 kilót fogyni ami szerintem pont ideális. Nővérem 35 kilót szedett fel, ami rendesen kihatott a házasságára ugyanis hamarosan vállnak, pedig most már leadta a plusz kilókat.. laza 5,5 év alatt.
2011. szept. 1. 15:18
 14/17 anonim ***** válasza:

El ne hidd már, hogy csak azért válnak, mert hízott a tesód! Azért ismerek én elég sok párt, ahol hízott az asszony nem is keveset,még sem váltak el!

Természetesen, ahol a felszínes kapcsolat a divat, ott nem meglepő. Azért szerencse,hogy nem mindenhol van így!:)

2011. szept. 1. 15:24
 15/17 A kérdező kommentje:
Abszolút nem felszínes a kapcsolatunk, akkor nem házasodtunk volna össze. Szerelmes vagyok és szeretem is, ezért nem akarom elveszíteni. Amit lehet megteszek, és én is jobban érezném magm.
2011. szept. 1. 22:01
 16/17 A kérdező kommentje:
Tesómék 12 év után vállnak, sosem gondoltuk volna. Egy vékony nő miatt, mert hiába ápolt tesóm jól is öltözik minden, de nem olyan megjelenni vele, mint egy vékony nővel... Szánalmas igen de valakinek ez is fontos. Én sem örülnék ha a férjem 30 kilóval több lenne, persze ott nem hagynám, de tennénk ellene. 5 év hosszú idő ha ez alatt sok minden nem működik rendesen az megkederíti a legjobb kapcsolatot is véleményem szerint. Senkit nm akartam megbántani, tanácsra vilt szükségem. De továbbra is fent tartom a véleményem, ha el kehet kerülni a drasztikus hízást terhesség alatt, akkor megpróbálom.
2011. szept. 1. 22:11
 17/17 anonim ***** válasza:

Engem nem bántottál meg, mert kb. a 24 hét alatt 3 kg-ot,ha híztam. Pusztán azt mondom,hogy az a házasság,ahol annyira mérvadó a külső, meg a súly,hogy terhesen is ezen kell agonizálni, nem igazi házasság.

Persze, az ember tegyen az elhízás ellen, legyen ápolt, de én úgy gondolom,hogy ha valaki elhízik a terhessége alatt és a férj rögtön ezért más máshogy néz rá, az egy szerencsétlen nő!

Barátnőm világ életében 50 kg-os volt. A terhessége alatt, nem tudni miért, mert zabált, 20 kg-ot hízott. De szép is lett volna,ha ezért depis lesz (sok hülye nő fordul be ezért, pedig le lehet utána adni), vagy ezért elhagyja a férje. Szülés után 6 hónappal egy deka nem volt rajta!

Tehát én továbbra is azt állítom,hogy nem kell elhízni, de egy házasságnak, egy kapcsolatnak igenis ki kell bírni a terhesség időszakát!

2011. szept. 2. 08:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!