Gyerekvállalás előtt fogyókúráztatok?
El ne hidd már, hogy csak azért válnak, mert hízott a tesód! Azért ismerek én elég sok párt, ahol hízott az asszony nem is keveset,még sem váltak el!
Természetesen, ahol a felszínes kapcsolat a divat, ott nem meglepő. Azért szerencse,hogy nem mindenhol van így!:)
Engem nem bántottál meg, mert kb. a 24 hét alatt 3 kg-ot,ha híztam. Pusztán azt mondom,hogy az a házasság,ahol annyira mérvadó a külső, meg a súly,hogy terhesen is ezen kell agonizálni, nem igazi házasság.
Persze, az ember tegyen az elhízás ellen, legyen ápolt, de én úgy gondolom,hogy ha valaki elhízik a terhessége alatt és a férj rögtön ezért más máshogy néz rá, az egy szerencsétlen nő!
Barátnőm világ életében 50 kg-os volt. A terhessége alatt, nem tudni miért, mert zabált, 20 kg-ot hízott. De szép is lett volna,ha ezért depis lesz (sok hülye nő fordul be ezért, pedig le lehet utána adni), vagy ezért elhagyja a férje. Szülés után 6 hónappal egy deka nem volt rajta!
Tehát én továbbra is azt állítom,hogy nem kell elhízni, de egy házasságnak, egy kapcsolatnak igenis ki kell bírni a terhesség időszakát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!