Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha valakivel együtt jártok, kb mennyi idő után kezdetek el arról beszélni, hogy ki hogyan tervezi a jövőt, összeköltözés, gyerekvállalás stb?
Szerintem is a legelején, az ismerkedési fázisban kellett volna erről beszélni.
Mi értelme olyannal ellenni akár csak fél évet is, aki mondjuk soha nem akar megházasodni, és majd csak 40 felett akar gyereket, ha te mondjuk 2 év járás után már esküvőt szeretnél, majd babát?
Csak időpazarlás egy ilyen kapcsolat.
Ismerkedés alatt, vagy a legelején.
Nyilván nem úgy, hogy 2 napos kapcsolatban közlöm, hogy akkor ő el fog venni engem 1 év múlva, aztán lesz 3 gyerekünk, 2 lány és 1 fiú, kezdjünk neveket nézni :D
De nagyjából letisztázzuk, hogy ki hogy képzeli el az életét hosszútávon. Tök fölösleges egymás idejét rabolni, ha szöges ellentétben állnak a terveink, pl én nem akarok gyereket, a párom meg nagy családról álmodik, vagy fordítva. Semmi értelme nem lenne így nagyon belemenni a kapcsolatba.
Mostani párommal már az első pár hétben lényegében megbeszéltük, hogy majd egyszer ha eljön az ideje, akkor nem lenne rossz egy esküvő, gyerek téren meg megegyeztünk abban, hogy még fiatalok vagyunk, a következő pár évben teljesen kizárt, utána pedig igazából az akkori helyzetünktől függ, majd meglátjuk. Azt pedig már az első 1-2 hét kapcsolat után elkezdtük tervezgetni, hogy ha végzek a sulival, akkor összeköltözünk, és már nagyon várjuk.
Szerintem ezek olyan témák, amiket érdemes minél előbb megtárgyalni, ne 10 év kapcsolat után derüljön ki, hogy tök mások a tervek családalapítás terén...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!