Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem változik át kisgyerekké összeköltözés után?
Van olyan aki tud főzni, ismeri a mosógépet és mondjuk fel is szokott mosni?
Mondjuk ugyanannyiszor mint a nő?
Van olyan férfi akit zavar a rendetlenség?
Van. Olyan férfi aki ugyanannyit tesz bele a kapcsolatba mint a nő?
"Van olyan aki tud főzni, ismeri a mosógépet és mondjuk fel is szokott mosni?"
És ha van, mit csinálsz? Elhagyod érte a bikádat?
Nem érte, hanem amúgy is.
Elegem lett.
Bolond lennék mégegyszer beengedni valakit az életembe.
Konkrétan csak a családot szolgálom, persze ha nem teszek ilyet többet már, úgysem kellek senkinek szerencsére.
Egyedül fogok élni.
Én már végleg kiábrándultam az emberekből.
Már nem érdekel hogy ki mit csinál meg otthon.
Egyedül a legjobb. Hány nő belerokkan a család kiszolgálásába.
És leélnek egy életet úgy hogy saját magukra soha nem volt idejük mert a családra főzni kellett, a családra takarítani, mosni kellett, és a család meg csak elvárja.
Amikor itt feküdtem magas lázzal, le se sz@rt a férjem. Egy lázcsillapítót sem tudtam tőle kérni mert nem ért rá, az edzésre menni fontosabb volt.
"Egy lázcsillapítót sem tudtam tőle kérni mert nem ért rá, az edzésre menni fontosabb volt."
Várta a szeretője.
"És leélnek egy életet úgy hogy saját magukra soha nem volt idejük mert a családra főzni kellett, a családra takarítani, mosni kellett, és a család meg csak elvárja."
Ha így nevelted a gyerekeidet, akkor mit csodálkozol?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!