Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan férfi, aki nem változik át kisgyerekké összeköltözés után?
Van olyan aki tud főzni, ismeri a mosógépet és mondjuk fel is szokott mosni?
Mondjuk ugyanannyiszor mint a nő?
Van olyan férfi akit zavar a rendetlenség?
Van. Olyan férfi aki ugyanannyit tesz bele a kapcsolatba mint a nő?
"Létezik olyan férfi, aki nem változik át kisgyerekké összeköltözés után?"
Miért, ha van ilyen, akkor elhagyod a bikát az újért?
Ha meg házias lenne, az lenne a bajod, hogy neked nem szakács kell, hanem férfi... 🤣
Ilyen ez a popszakma...
"Ha meg házias lenne, az lenne a bajod, hogy neked nem szakács kell, hanem férfi... 🤣"
Ezeket honnan a francból szeditek? Azt a barátnőmet irigyeljük mindannyian, akinek a férje szeret főzni. Folyamat küldözgeti, miket csinál neki, mi meg sírunk, hogy nekünk nem lesz ilyen soha.
Én magamra főzök, nincs feleségem.
49/F
15
Mert a mostani nőkben annyi “nő” nincs mint egy fagyott kutyaszarban. Lusták és bénàk.
"Folyamat küldözgeti, miket csinál neki, mi meg sírunk, hogy nekünk nem lesz ilyen soha."
Ti meg küldözgessétek neki az összegyűrt, testnedves lepedőt, hogy ti meg milyen jót szexeltek minden nap. Na? 😘
1-1
"Ti meg küldözgessétek neki az összegyűrt, testnedves lepedőt, hogy ti meg milyen jót szexeltek minden nap. Na?"
Egyrészt nem vagyunk prolik, másrészt szerinted akinek főz a férje, azok nem szexelnek? Harmadrészt nekem nem kellene ilyen dugós kapcsolat, én gondoskodásra vágyom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!