Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "unalmas" hobbi, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg e-sportol?

Figyelt kérdés

Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.

Közben a női hobbik se jobbak.

Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.

Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.

Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.

Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.

okt. 17. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/88 anonim ***** válasza:
21%

Miért “hülye” aki nem ért egyet veled egy erősen szabadon értelmezhető dologban? :D

okt. 17. 17:19
 22/88 anonim ***** válasza:
78%

Azért egynél több hobbim van, de szeretek gamelni. Viszont azt veszem észre, pláne ha ez az egy hobbid van, a férfiak nagyon túltolják. Nem akarok egész hétvégén gamelni. Nem akarok hajnalban elmenni aludni, mert még mindig nincs ágyban. Nem akarok ignorálva lenni, mert "csak még egy kör" aztán megjelenik 2-3 óra múlva.

Ez azért egy elég pengeélen táncoló hobbi ami lehet nagyon élvezetes közös program illetve egy nagy veszekedés középpontja.

okt. 17. 17:20
 23/88 anonim ***** válasza:
31%

A gémer azért gémer, mert a szabadidejének a 95%-ban játszik. Felesleges ezt szépíteni, meg beállítani egy olyan dolognak, ami építő jellegű. Párkapcsolatban romboló, az meg röhejes, ha két ilyen ember összeáll. Nekem volt egy repülő szimulátoros kollégám, akire már ruha nélkül csavarodott rá a felesége, ő meg mondta neki hogy nem ér rá, mert onlinba nyomta, és a torony nem adott leszállási engedélyt. Mondanom sem kell hogy azóta már elvált ember, aki baromira jól érzi magát egyedül, a lányát nem látogatja, le se szrja, mert az agya csak a játék körül forog. Kb. ez a gémer pontos definíciója. A való életre képtelen emberek, az antiszociálisság már vagy megvan, vagy már az előszobába kopogtat. Nem jobbak mint egy alkoholista vagy drogos. Egy gémerrel pokol az élet. Meg lehet sértődni, főleg tizen meg huszonévesen.

A konnektorból nem jön áram, az egész virtuális világ köddé válik. A gémer nem napi fél meg egy órát játszik, hanem kb. annyit nem ül a gép előtt. Már az is aggasztó, hogy a kor embere 3 métert nem tud úgy haladni hogy ne a képernyőt bámulná, vagy a fülébe ne lenne bt. hallgató. Pedig nem ez az út, ennek az ellentetje, de erre aki értelmes, az idővel rájön. Csak annyit kérdezek egy gémertől, hogy két éve nyáron mi történt vele. Hol van az a kaland vagy headshot? Jó poén a gyilkolászás, csak veszélyes a pszichére nézve. Nem az vagy akinek hiszed magad.

okt. 17. 17:27
 24/88 anonim ***** válasza:
89%

Amiről írsz, az a függő, nem a gamer.

okt. 17. 17:32
 25/88 anonim ***** válasza:
57%

"Miért “hülye” aki nem ért egyet veled egy erősen szabadon értelmezhető dologban? :D"

Nem, az a hülye, aki szabadidős tevékenységnek veszi a zuhanyzást. Nem értem, hogy ez mire jó. Biztos vagyok benne, hogy pontosan tudod, miről van szó, ezért nem értem, miért JÁTSZOD a hülyét. Mert látod, nem azt írtam, hogy hülye VAGY, hanem hogy direkt JÁTSZOD.

okt. 17. 17:53
 26/88 anonim ***** válasza:
79%

"Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok."

Szerintem ezt akkor mondják, amikor a férfi azért akar valami hobbit, hogy nőt szedjen fel. A hobbinak amúgy neked kell izgalmasnak lennie, nem másoknak.

okt. 17. 17:54
 27/88 anonim ***** válasza:
36%

"Közben a női hobbik se jobbak."

Bocsika, de sok nőnek ennél sokkal értelmesebb hobbijai vannak.

okt. 17. 18:08
 28/88 anonim ***** válasza:
53%

27.

Mint például? Most jó volna nem férfiak vs nők témára kihegyezni, csak úgy általánosságában, mi a "jó hobbi" meg a rossz? Jó az, ami kellően önkínzó, sokba kerül, csapatban kell csinálni? Rossz meg a többi?

Horgászást pl. hova sorolod? Ott is csak kimegy a partra az arc, aztán alszik egyet, felriadva fog egy halat, ami vissza is dob. Ha épp nem ébred fel, akkor "ma nem haraptak a halak".

És egyáltalán mi a "női hobbi" meg a "férfi hobbi" így egyáltalán?

okt. 17. 18:43
 29/88 anonim ***** válasza:
60%
Mondjuk ha valaki számára a női hobbi annyiban merül ki, mint amiket a kérdező felsorolt az ne csodálkozzon, ha egy nő sem akar szóba állni vele.
okt. 17. 19:42
 30/88 anonim ***** válasza:
84%

"Most jó volna nem férfiak vs nők témára kihegyezni, csak úgy általánosságában, mi a "jó hobbi" meg a rossz?"

Nekem engem kérdezel, de én már leírtam, hogy amit te élvezel. Nincsen objektíven jó hobbi.

Ugyanúgy megy ez, mint minden másnál. A rakott krumpli nem egy szar kaja, mert ilyen objektíve nincs. Én behányok, ha meglátom, NEKEM szar. A horgászat, ha már példa, ugyanez. Szarrá unnám a fejem, de van, aki élvezi. Nem rossz.

okt. 17. 19:47
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!