Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mondhatni hogy egy ilyen pasasnak álomélete van a képei alapján és minden összejött neki amire vágyhat egy férfi?
Jóképű, gyönyörű feleség, gyerek, utazások, minden bizonnyal pénz is van. Modell csajok lájkolják a képeit, rengetegen ismerik… ilyen az ideális pasi a nőknek?
Já
Nem egy exem is ügyelt arra hogy kivulre minden meseszépnek nézzen ki. Meg most is ügyel egy másik mellett..🤣
Hát ha ez az álma. Engem mindig meglep, ha egy férfinak a babóca az álma.
A szőke kisgyerekek meg koboldnak néznek ki, mint ez is. Mehetne horrorba.
Na ez okozza manapság a mentális zavarok javarészét a fiataloknál. Ez dönti romba a reális énképet.
Azt meg kellene értenie mindenkinek, hogy az internetre senki nem pakolja ki a problémáit és senki nem tölt fel rossz képet magáról.
Te sem.
Senki nem posztolja ki, hogy úszik a hitelekben. Hogy végrehajtók hívogatják. Hogy tropa a gerince/lába/keze/aranyere.
Az egyik ismerősöm az agyonfilterezett képeivel irtó gyönyörű, meglátnád 10/10, de az utcán már nem ismernéd fel, a közösségi média alapján nagyon fancy élete van, közben pedig egy szoláriumban dolgozik nettó 200 ezerért heti 4 nap 6 órában, nincs senkije és 23 évesen úgy viselkedik mint egy 15 éves.
De ha az instáját látnád meggyőződésed lenne, hogy ő egy álomnő...
Amúgy ha lenne önbizalmam, csinálnék egy "igazi" instát, ahol nem az ilyen megcsinált képek vannak, hanem a valóság. Nincs jó megvilágítás, hanem ami adott, nem Starbucksos kávét iszom reggel sminkben mosolyogva, hanem a törött kotyogósommal főzött feketét egy pöttyös bögréből álmosan hunyorogva.
Évekkel ezelőtt akartam ezt, mikor a húgom egy egész napot azzal töltött, hogy felrakjon 1 képet instára. Valami "vasárnapi lazulás" vagy mit tudom én, mi volt a "címe", de mondtam is neki, hogy életében nem lazult így vasárnap. A kép előtt 1 órán át különböző helyeken pózolt, azelőtt két órán át sminkelt, még műszempillát is tett fel. A valóságban úgy lazul, hogy egy kinyúlt pizsigatyában meg pólóban, szemüvegben és sminktelenül fetreng a kanapén.
Ne értsetek félre, én is sminkelek, belövöm a hajam, de nem egy insta posztért. Ez ugyanaz a vibe. Ez a család nem elment valahova szórakozni, és csináltak pár képet, hanem kegyetlen Stepfordira van pózolva meg filterezve. Nekem az ilyen pózolásokról a boldogság az utolsó, ami eszembe jut.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!