Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiként, melyikben laknál inkább, és miért?
6. Nem akar, és nem is tud, mert akar élni és élvezni az életet. Inkább arra költ, mintsem albérletre, vagy hitelre.
Ja, és vigyázz mit írsz! Én múltkor leírtam itt ezt az 1M-ből is nehéz összerakni az önerőt dolgot, erre anyámba küldtek, és leírták, hogy spóroljak, mert nekik is ment! Vagy váltsak melót, mert ők simán válogathatnak a milliós állások között, én meg nem, mert tanulatlan vagyok. :(
Én IT-s vagyok, 600k Nettóval, mellette van másodállásom is, de így is nehéz félre tenni.
Ha csak munka aztán haza, spar/tesco budget, nincs nyaralás, se kocsi akkor lehet, hogy 10 év alatt összejönne egy Önerő, Önerő, nem a lakás.
Csak az a baj, hogy az elmúlt 10 év lakás drágulása és inflációja alapján ötszörösre kellene növelni addig a jövedelmem minimum.
8. Bocs, nem sértés, csak szeretném kipróbálni.
600? Mert mé' nem tanultál inkább, meg keresnél normális munkát, meg ha olyan komoly informatikai szaGember lennél, mint pl. én, már te is 3,4M-et keresnél, hómofiszosba, napi 23 perc melóval, mint én 24 évesen, böff.
Bocs!!!! :))) De nekem ezt már többször leírták itt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!