Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Fiatal férfiként, melyikben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiatal férfiként, melyikben laknál inkább, és miért?

Figyelt kérdés

A.: Szülőkkel. Havi 100-at hazaadva. [link]

B.: Egyedül. Havi 200 + rezsiért. [link]

tegnapelőtt 14:00
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
35%
Egyértelmű A
tegnapelőtt 14:02
 2/19 anonim ***** válasza:
23%
De akkor all inclusive kiszolgálás is jár az első mellé, nem?
tegnapelőtt 14:14
 3/19 anonim ***** válasza:
13%
Egy ideig az A amíg össze gyűjtenek egy saját lakás hitel öneröre. Aki mondjuk 30 éves koráig képtelen ezt megoldani az csak a kifogásokat keresi. Életre alkalmatlan.
tegnapelőtt 14:16
 4/19 A kérdező kommentje:
3. De ott van haverom fia. 35 alatti. Mérnökként JÓL keres. Magas, sportos. Van motorja, kocsija. Ő a szüleivel él egy vidéki családi házban, amit úgy felújított, hogy budai luxusvillák elbújhatnak mellette. Na a srác megmondta, ő onnan max. a temetőbe fog kiköltözni. És mindig volt és van nője. Gyakornokcsajok a cégüktől, de volt neki a helyi dokicsaj, meg a szomszéd város gimijének igazgatónője is. Szóval komoly nők.
tegnapelőtt 14:27
 5/19 anonim ***** válasza:
53%
Tanulj te is, légy mérnök. Mi tart vissza??
tegnapelőtt 14:28
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
De epp ezt mondja, hogy jol kereso mernokkent sem tud sajat lakast venni. Kivancsi vagyok, szerinted havi mennyibol lehet felretenni belathato idon belul onerore egyebkent, amikor IT-s, 1 milliot kereso ismeroseim nem tudnak onerot osszerakni, minimum 10 ev kell hozza :D
tegnapelőtt 14:35
 7/19 A kérdező kommentje:

6. Nem akar, és nem is tud, mert akar élni és élvezni az életet. Inkább arra költ, mintsem albérletre, vagy hitelre.

Ja, és vigyázz mit írsz! Én múltkor leírtam itt ezt az 1M-ből is nehéz összerakni az önerőt dolgot, erre anyámba küldtek, és leírták, hogy spóroljak, mert nekik is ment! Vagy váltsak melót, mert ők simán válogathatnak a milliós állások között, én meg nem, mert tanulatlan vagyok. :(

tegnapelőtt 14:41
 8/19 anonim ***** válasza:

Én IT-s vagyok, 600k Nettóval, mellette van másodállásom is, de így is nehéz félre tenni.

Ha csak munka aztán haza, spar/tesco budget, nincs nyaralás, se kocsi akkor lehet, hogy 10 év alatt összejönne egy Önerő, Önerő, nem a lakás.

Csak az a baj, hogy az elmúlt 10 év lakás drágulása és inflációja alapján ötszörösre kellene növelni addig a jövedelmem minimum.

tegnapelőtt 15:05
 9/19 A kérdező kommentje:

8. Bocs, nem sértés, csak szeretném kipróbálni.

600? Mert mé' nem tanultál inkább, meg keresnél normális munkát, meg ha olyan komoly informatikai szaGember lennél, mint pl. én, már te is 3,4M-et keresnél, hómofiszosba, napi 23 perc melóval, mint én 24 évesen, böff.

Bocs!!!! :))) De nekem ezt már többször leírták itt.

tegnapelőtt 15:13
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Engem nem zavar, én veled ellentétben lesz@rom, hogy ki mit gondol :D Csak azért írtam, hogy a 600 nettó egy hivatalosan átlag feletti fizetés és nem a 3. villámat építem belőle.
tegnapelőtt 15:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!