Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiatal férfiként, melyikben laknál inkább, és miért?
Nekem van lakásom, de le se köpnek a nők, nem ezen múlik. Ha első blikkre nem vagy érdekes - értsd nem nézel ki elég jól, vagy nem látszik rajtad valami extra dolog, mondjuk "átlag feletti vagyon", ami akár lehet kamu is, csak látszódjon a pénzköltési hajlandóság, főleg faßságokra - akkor ennyi volt.
Nyilván amúgy az A házban laknék, szülőkkel. Egy ilyen vityilló eléggé jómódról árulkodik, egyetlen csajnak sem lenne kifogása ez ellen, mégha a szülőket is kellene "kerülgetni". Bár jó eséllyel egy ilyen házban több generáció számára ki van alakítva elszeparált élettér (is).
Szülő és helytől függ.
Én életemben rossz a viszonyom a szüleimmel, és a munkahelyem a B-hez van közel, A-ból nem megoldható a bejárás, nincs is A környékén olyan munka, ami nekem megfelelne.
hmm...
érdekes
500e keresek minden hónapban elteszek 100at a maradékból élek albiban és még nyaralni is tudok menni meg 2-3 hosszú hétvégére ...
hogy a viharban tudtok elkölteni havi 1 millát úgy h kvázi semmid nincs??? nekem ez magas nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!