Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők ugye szeretnek "felkapszkodni" egy férfin anyagilag, lehetek alfahím azzal, hogy mérnöki állásom van Bécsben, és ki tudom juttatni a lányokat ide a jóba?
A példának okáért olyan lányokra gondolok, ismerek ilyet, Budapesten dolgozik minimálbér közeli bérért egy olyan kocsmában/pubban ahol heti 3 nap is hajnal 3-kor végez, a többi nap hajnal 1-kor. Miközben nincs saját lakása mert nem örökölt. Akik ilyen szar munkában dolgoznak Budapesten, saját lakás nélkül, azok úgy élnek mint egy pakisztáni/bangladesi, annál már nem jobban. És teljes a reménytelenség, mert az állam fasiszta lakáspolitikájának köszönhetően az ingatlanárak csak nőnek, de a bérek nem. Egyre kilátástalanabb a helyzetük az ilyeneknek.
Amikor említem valakinek, hogy Bécsben dolgozok, irodai munkában, havi nettó 3k Euro (plusz extrák), akkor mindenki kérdezgeti, hogy nem-e tudok valami állást, ő is jönne, vagy XY ismerőse is jönne. Tehát egy ilyen alfa státuszban érzem magam. Itt gyik-en is fog jönni mindjárt pár privát, hogy nem-e tudok segíteni kijutni Bécsbe.
Valóban, az elmúlt 2-3 évben rekordot döntött a magyarok kivándorlása Ausztriába, soha nem volt még ekkora tempó, és egyelőre nem látni a folyamat végét. Tovább növekszik, jön már lassan mindenki.
Nekem akinek már van egy 40 nm-es hitelmentes lakásom Bécsben, és stabil állásom, alfa hím lehetek 30-as pasiként, a kilátástalan helyzetű 20-as magyar nőknél? Mivel egyfajta hatalmam van, ugyan 40 nm nem sok, de majdnem a teljes fizetésemet félre tudom tenni, 2 évente cserélhetem 10 nm-el nagyobb lakásra a sajátomat. És arra jó, hogy valaki ingyen lakhasson nálam és elindulhasson az életben itt Nyugaton, általam. Nyelvtudásom is van amivel segíthetek, meg lakhatást is tudok biztosítani, és állást is tudok segíteni találni.
Lehetek így alfa hím, akár a legszebb 20-as magyar nőket is megcélozhatom így?
3-as
Természetesen fennáll a lehetősége ennek, hogyha sikerül elhelyezkednie és beletanul a nyelvbe, akkor tovább tud állni. De addig én is ki tudom őt használni a gyönyörű fiatal feszes külseje miatt.
De lehet akár belém is szeret közben és lesz közös jövőnk, ki tudja. Mindenképp win-win helyzet lenne.
Ha így nézed, akkor a világon minden kapcsolat felszínes. A focistáknak sem azért van szép nőjük, mert egy labdát rugdosnak, az önmagában véve szánalmas. Hanem azért mert pénzesek és alfa hímek, bizonyos körökben.
Egy mentős, tűzoltó férfire aki gyerekek életét is megmenti néha, de nyomor fizetést kap és nyomorban él, mamahotelben, arra nem buknak a nők.
Alfa cselekszik, nem válaszért kuncsorog egy oldalon.
Ez de szánalmas... alfa vagyok, tanácstalanka vagyok. 😆😆😆
Igen a focisták egyrészt híresek, sportolók, értük rajonganak sokan. Nekik nyilván azért több pénzük van mint neked a garzonban Bécsben, már bocsi. Az egy egész másik szint. Igen híresnek meg gazdag lenni, úgyhogy általánosságban sportos is vagy mint egy focista, pozitív a megítélésed a nyilvánosságban, akkor igen nagyobb esélyed van becsajozni nyilván.
Sok nő van, aki bejár a tűzoltóságra, mert Ők meg az egyenruhára buknak, van ilyen a buszosoknak, rendőröknek és még sorolhatnám. Mindenkinek jut nő, ne aggódj.
Nem csak olyan focistáknak van jó nőjük akik echte gazdagok mint Ronaldo, Messi meg ilyenek. Hanem egy utolsó Tiszaújvárosi FC cserefocistájának is, aki lehet akár csóresz is.
Egyszerűen alfa hím abban a közegben, mert vannak akik rajonganak érte. Holott valójában egy senki aki egy labdát rugdos, és ez az élete. De alfa hím mert vannak akik rajonganak érte és őt nézik a lelátóról. Tehát igazából ezeket a férfiakat a rajongóik teszik alfává. Ha mindenki leszarná őket, akkor incelek lennének.
Én jelenleg abban vagyok alfa, hogy nélkülem egy pultos csaj nem biztos, hogy ki tudna jutni Bécsbe, főleg hogy itt is növekednek a bérleti díjak, és 6-8 havit kell kifizetni előre, ha törvényesen akarsz bérelni.
Magyarországon pedig teljesen kilátástalan az életük, úgy élnek mint egy harmadik világbeli és úgy is fognak meghalni ha nem lépnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!