Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nők ugye szeretnek "felkapszkodni" egy férfin anyagilag, lehetek alfahím azzal, hogy mérnöki állásom van Bécsben, és ki tudom juttatni a lányokat ide a jóba?
A példának okáért olyan lányokra gondolok, ismerek ilyet, Budapesten dolgozik minimálbér közeli bérért egy olyan kocsmában/pubban ahol heti 3 nap is hajnal 3-kor végez, a többi nap hajnal 1-kor. Miközben nincs saját lakása mert nem örökölt. Akik ilyen szar munkában dolgoznak Budapesten, saját lakás nélkül, azok úgy élnek mint egy pakisztáni/bangladesi, annál már nem jobban. És teljes a reménytelenség, mert az állam fasiszta lakáspolitikájának köszönhetően az ingatlanárak csak nőnek, de a bérek nem. Egyre kilátástalanabb a helyzetük az ilyeneknek.
Amikor említem valakinek, hogy Bécsben dolgozok, irodai munkában, havi nettó 3k Euro (plusz extrák), akkor mindenki kérdezgeti, hogy nem-e tudok valami állást, ő is jönne, vagy XY ismerőse is jönne. Tehát egy ilyen alfa státuszban érzem magam. Itt gyik-en is fog jönni mindjárt pár privát, hogy nem-e tudok segíteni kijutni Bécsbe.
Valóban, az elmúlt 2-3 évben rekordot döntött a magyarok kivándorlása Ausztriába, soha nem volt még ekkora tempó, és egyelőre nem látni a folyamat végét. Tovább növekszik, jön már lassan mindenki.
Nekem akinek már van egy 40 nm-es hitelmentes lakásom Bécsben, és stabil állásom, alfa hím lehetek 30-as pasiként, a kilátástalan helyzetű 20-as magyar nőknél? Mivel egyfajta hatalmam van, ugyan 40 nm nem sok, de majdnem a teljes fizetésemet félre tudom tenni, 2 évente cserélhetem 10 nm-el nagyobb lakásra a sajátomat. És arra jó, hogy valaki ingyen lakhasson nálam és elindulhasson az életben itt Nyugaton, általam. Nyelvtudásom is van amivel segíthetek, meg lakhatást is tudok biztosítani, és állást is tudok segíteni találni.
Lehetek így alfa hím, akár a legszebb 20-as magyar nőket is megcélozhatom így?
Neked valami mentális betegségek van.
De a kérdésedre válaszolva próbáld meg. De ha szarul nézel ki akkor még így se fog működni. Majd keresnek a pultos lányok egy itteni politikust vagy jól kereső vállalkozót aki majd eltartja őket.
A te szemszögedből csak egy labdát rugdos, egy senki. De sokan ismerik, rajnoganak érte, vagyis nagyobb merítése van. Lehet, hogy jó fej, van önbizalma stb.
De ne aggódj szerintem a pultos csajok is el lesznek nélküled. :D Azt hiszed egy megmentő vagy? A bécsi Jézus, felemeli őket a porból? Szerinted ha igy gondolkodsz mennyi idő lenne amíg a csaj fejéhez vágod egy vitánál, hogy kivakartad a szarból? :D Nem jó út amin jársz szerintem.
"Majd keresnek a pultos lányok egy itteni politikust vagy jól kereső vállalkozót aki majd eltartja őket."
Még ha találnak is, mire mennek vele? Ha dobják az itteni pénzes pasijukat, nem lesznek előrébb, sőt, mivel idősebbek lesznek, csak még kevesebbet fognak érni a munkaerőpiacon, és lehet már minimálbéres szar állásuk se lenne.
Ha viszont kijut Bécsbe és el tud itt indulni, azzal az ő élete lesz egyenesben, és nem lesz többé kiszolgáltatva férfiaknak. Teljesen más.
"Te egy manipulátor vagy"
Ebben mi volt manipuláció? Teljesen egyenes és realista vagyok. A manipulátor az olyas valaki aki valótlan dolgokat állít. Ezek mind valós tények.
Nem, gyik-esekkel nem kezdek. Rossz tapasztalatom van az itteni nőkkel kapcsolatban, a legtöbb megkeseredett és öreg.
Csak egy kérdés, egyfajta validáció, hogy működőképes-e ez a koncepció. Eddig úgy látszik, az.
Alfahímek hatalom🤣🤣
Jó hogy nem már pénz és sárm🤣🤣
Alfa hím az az, aki befolyással rendelkezik. Egy hétköznapi magyar férfi, mégha pénzes is, max el tudna tartani egy nőt (amíg feszes és fiatal a nő), de maga a nő nem lenne több tőle. A nő anyagi függőségben élne a férfitől. Tehát egy magyar pénzes férfi sem alfa hím ilyen értelemben, csak egy potenciális eltartó.
Az én esetemben nem csak arról van szó, hogy egy darabig el tudom tartani a nőt, hanem általam egy olyan életre tehet szert, olyan helyre juthat ki, ahol egy életre magasabb színvonalon élhet, egy férfi segítsége nélkül is egy idő után. Ez már valódi befolyás.
Ilyen szempontból alfa hím vagyok, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!