Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők ugye szeretnek "felkapszkodni" egy férfin anyagilag, lehetek alfahím azzal, hogy mérnöki állásom van Bécsben, és ki tudom juttatni a lányokat ide a jóba?

Figyelt kérdés

A példának okáért olyan lányokra gondolok, ismerek ilyet, Budapesten dolgozik minimálbér közeli bérért egy olyan kocsmában/pubban ahol heti 3 nap is hajnal 3-kor végez, a többi nap hajnal 1-kor. Miközben nincs saját lakása mert nem örökölt. Akik ilyen szar munkában dolgoznak Budapesten, saját lakás nélkül, azok úgy élnek mint egy pakisztáni/bangladesi, annál már nem jobban. És teljes a reménytelenség, mert az állam fasiszta lakáspolitikájának köszönhetően az ingatlanárak csak nőnek, de a bérek nem. Egyre kilátástalanabb a helyzetük az ilyeneknek.

Amikor említem valakinek, hogy Bécsben dolgozok, irodai munkában, havi nettó 3k Euro (plusz extrák), akkor mindenki kérdezgeti, hogy nem-e tudok valami állást, ő is jönne, vagy XY ismerőse is jönne. Tehát egy ilyen alfa státuszban érzem magam. Itt gyik-en is fog jönni mindjárt pár privát, hogy nem-e tudok segíteni kijutni Bécsbe.

Valóban, az elmúlt 2-3 évben rekordot döntött a magyarok kivándorlása Ausztriába, soha nem volt még ekkora tempó, és egyelőre nem látni a folyamat végét. Tovább növekszik, jön már lassan mindenki.

Nekem akinek már van egy 40 nm-es hitelmentes lakásom Bécsben, és stabil állásom, alfa hím lehetek 30-as pasiként, a kilátástalan helyzetű 20-as magyar nőknél? Mivel egyfajta hatalmam van, ugyan 40 nm nem sok, de majdnem a teljes fizetésemet félre tudom tenni, 2 évente cserélhetem 10 nm-el nagyobb lakásra a sajátomat. És arra jó, hogy valaki ingyen lakhasson nálam és elindulhasson az életben itt Nyugaton, általam. Nyelvtudásom is van amivel segíthetek, meg lakhatást is tudok biztosítani, és állást is tudok segíteni találni.

Lehetek így alfa hím, akár a legszebb 20-as magyar nőket is megcélozhatom így?

jan. 27. 14:50
1 2 3 4 5
 31/45 anonim ***** válasza:
Jár a keksz, a szülők is megveregethetik a vállad... mit szeretnél hallani? :)
jan. 27. 20:37
 32/45 A kérdező kommentje:

Ráadásul hitelmentes is, ha hitelre vennék, vehetnék sokkal nagyobbat, csak franc se szeret adósrabszolga lenni.

Viszont az más kérdés, hogy az osztrák nőknek nem ez az érték, a saját ingatlan mánia az Kelet-Európai sajátosság, itt nem annyira fontos. De ez másik kérdés.

jan. 27. 20:37
 33/45 anonim ***** válasza:
De mi a kérdés? Ha olyan nagy cucc vagy akkor találsz nőt anélkül, hogy fel akarna kapaszkodni rajtad.
jan. 27. 21:34
 34/45 A kérdező kommentje:

Találni találok nőt, nem is ez a kérdés.

De nekem 20-25 éves nagyon szép nő kell. Az már más dolog mint csak találni valakit.

jan. 27. 21:36
 35/45 A kérdező kommentje:

A kérdés az, hogy vajon hozzásegít-e abban a jelenlegi helyzet, hogy ilyen nőt szerezhessek. Tekintve hogy a magyar gazdaság igen rossz bőrben van, ennek ellenére a Fidesz náci lakáspolitikája miatt csak még tovább fújódik az ingatlanlufi, akiknek nincs lakás örökségük, azoknak az élete még kilátástalanabbá válik Mo.-n, egyáltalán nincsen jövőképük.

Ez fújhatja-e az én malmomra a szelet a társkeresésben, mivel nincs más megoldás mint elhagyni Magyarországot az olyan nőknek, akik függetlenek szeretnének lenni, nem életük végéig eltartottak lenni.

Mert eltartó pasit találnak otthon is, de gondolom 30 évesen még nem szeretnék temetni magukat és az utcára kerülni, ha lecseréli őket a pénzes pasi. Bécsben ez a veszély nem fenyeget senkit.

jan. 27. 21:45
 36/45 anonim ***** válasza:
No akkor csak bizakodjál, majd lesz valahogy. :)
jan. 27. 22:08
 37/45 anonim ***** válasza:
Így te leszel lecserélve..
jan. 27. 23:14
 38/45 A kérdező kommentje:
Nem bánom, ha le leszek cserélve, már mondtam. Valamit valamiért. Ő legyen 22 körüli és nagyon jó nő, cserébe egy olyan ország fővárosában lesz lehetősége saját egzisztenciát teremteni az én segítségemmel, ami jobb életszínvonalat biztosít a lakóinak mint az USA, UK, Kanada vagy Ausztrália. A világ legélhetőbb városának mondják.
jan. 27. 23:24
 39/45 anonim ***** válasza:
100%
40 négyzetméteren álom lehet egy ilyen faszival élni mint te🤣 kapkodni fognak érted
jan. 27. 23:32
 40/45 A kérdező kommentje:

Választhatják azt is, hogy otthon maradnak és nyomorognak vagy eltartatják magukat. De akkor több év múlva is a 0-án fognak tartani, Európa egyik legszegényebb országában, ahol teljes a kilátástalanság, a bérek pokolian alacsonyak, egyre kevesebb és szarabbak a munkalehetőségek. :)

De mondom, attól, hogy eltart valaki téged, te nem leszel kisegítve hosszú távon. Mert a vagyona nem fog rád szállni, még házassággal sem. Mert csak az házasság alatt szerzett vagyon lesz közös, a többi nem. Itt meg a szociális segély is 1000 Euro, egy budapesti átlagfizetés. A magyar minimálbér több mint 2x-ese. 1 év munkaviszony után, életed végig jár adott esetben :)

Mindenki eldöntheti, mivel lesz előrébb.

jan. 27. 23:41
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!