Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha a nők ugye szeretnek "felkapszkodni" egy férfin anyagilag, lehetek alfahím azzal, hogy mérnöki állásom van Bécsben, és ki tudom juttatni a lányokat ide a jóba?

Figyelt kérdés

A példának okáért olyan lányokra gondolok, ismerek ilyet, Budapesten dolgozik minimálbér közeli bérért egy olyan kocsmában/pubban ahol heti 3 nap is hajnal 3-kor végez, a többi nap hajnal 1-kor. Miközben nincs saját lakása mert nem örökölt. Akik ilyen szar munkában dolgoznak Budapesten, saját lakás nélkül, azok úgy élnek mint egy pakisztáni/bangladesi, annál már nem jobban. És teljes a reménytelenség, mert az állam fasiszta lakáspolitikájának köszönhetően az ingatlanárak csak nőnek, de a bérek nem. Egyre kilátástalanabb a helyzetük az ilyeneknek.

Amikor említem valakinek, hogy Bécsben dolgozok, irodai munkában, havi nettó 3k Euro (plusz extrák), akkor mindenki kérdezgeti, hogy nem-e tudok valami állást, ő is jönne, vagy XY ismerőse is jönne. Tehát egy ilyen alfa státuszban érzem magam. Itt gyik-en is fog jönni mindjárt pár privát, hogy nem-e tudok segíteni kijutni Bécsbe.

Valóban, az elmúlt 2-3 évben rekordot döntött a magyarok kivándorlása Ausztriába, soha nem volt még ekkora tempó, és egyelőre nem látni a folyamat végét. Tovább növekszik, jön már lassan mindenki.

Nekem akinek már van egy 40 nm-es hitelmentes lakásom Bécsben, és stabil állásom, alfa hím lehetek 30-as pasiként, a kilátástalan helyzetű 20-as magyar nőknél? Mivel egyfajta hatalmam van, ugyan 40 nm nem sok, de majdnem a teljes fizetésemet félre tudom tenni, 2 évente cserélhetem 10 nm-el nagyobb lakásra a sajátomat. És arra jó, hogy valaki ingyen lakhasson nálam és elindulhasson az életben itt Nyugaton, általam. Nyelvtudásom is van amivel segíthetek, meg lakhatást is tudok biztosítani, és állást is tudok segíteni találni.

Lehetek így alfa hím, akár a legszebb 20-as magyar nőket is megcélozhatom így?

jan. 27. 14:50
1 2 3 4 5
 21/45 A kérdező kommentje:

Márpedig itt Bécsben, még egy mekis dolgozó is nettó 1700 Eurót keres + 13. 14. havi fizetés + éves bónusz. Ez a legalja. Egy 40 nm-es lakás bérleti díja 750 Euro a "külvárosban" ami nem külváros, mert Bécsnek nincs külvárosa, minden S-Bahn és U-Bahn közelben van, mindenhonnan percek alatt ott van mindenhol.

Szuper élet lehetőség.

jan. 27. 16:47
 22/45 anonim ***** válasza:
86%
Csak egy kamus vagy te,nem alfahím. Nem keresel 3000 eurót és nincs saját,hitelmentes lakásod Bécsben. Csak eljátszottál a gondolattal,hogy milyen életed lehetne. De erre persze semmi esély,maradni fogsz a jelenlegi szarban,és a kifingott seggű,spermafoltos kínai mackóalsódban fogod masszírozni a kis kukidat továbbra is,nagyjából ennyi lesz a szexuális életed,szokj hozzá.
jan. 27. 16:53
 23/45 anonim ***** válasza:
100%
Bro' te nem alfahím vagy csak legfeljebb egy apró ugródeszkácska a nagyon csóresz golddiggereknek. Aládfekszenek a jobb élet reményében, de azonnal lepattintanak amint csak lehet. Kb. mintha k.rvázni mennél annyira fogják élvezni.
jan. 27. 16:58
 24/45 anonim ***** válasza:
33%

Alfahím az, akire hallgatnak más pasik, a nők pedig felkínálják és alárendelik magukat neki.

A te ajánlatod - ha igaz egyáltalán amit mondasz - nem tesz téged alfahímmé, mert egyrészt nincs hatalmad más pasik felett, és a nők csak érdekből állnának össze veled. Szerintem az ilyenekből lesz később a SugarDaddy, akinek szintén nem sok köze van az alfahím státuszhoz.

jan. 27. 17:01
 25/45 A kérdező kommentje:

"Alfahím az, akire hallgatnak más pasik"

Egy BKV vagy MÁV ellenőrre is hallgatnak más pasik, előveszik a bérletüket ha kérik. Azok is alfa hímek? Ja, nem.

Mert nem ez az alfa hím definíciója.

jan. 27. 17:04
 26/45 anonim ***** válasza:
Te vagy az alfa hím definíciója? 😂
jan. 27. 17:12
 27/45 anonim ***** válasza:
100%

Úgy értettem, hogy az alfahímet elfogadják más pasik vezetőnek, önként. Téged egyetlen férfi sem fogad el, mitől lennél akkor te alfahím - vagyis vezető a férfiak/egy csoport között?

A nőket - legalábbis egy jelentős részüket - pont az izgatja, hogy az alfa férfi magabiztos, domináns, vezető egyéniség. Ez benned nyilválvanóan nincsen meg. Hogy kialakulhat-e benned, azt nem tudom, de most nincs meg.

A nőknek te a jelenlegi gondolkodásoddal biztosan nem alfa férfi lennél, hanem csak egy eszköz ahhoz, hogy felkapaszkodjanak rajtad, de nem lenne bennük tisztelet irántad, nem ismernének el vezetőnek, csak a pénz miatt megtennének ezt-azt.

Totálisan félreérted az alfa definícióját.

jan. 27. 17:15
 28/45 anonim ***** válasza:
100%
40 négyzetméter? Te még a bécsi lányoknak is alfa vagy! Kopik is a kilincs rendesen, egymás kezéből tépik ki. Az van kiírva a lakásodra bécsiül, hogy lift.
jan. 27. 17:21
 29/45 anonim ***** válasza:
Nem lennél Alfa. Hiszen ha ilyen szupi életed van, akkor rég lenne nőd.
jan. 27. 17:21
 30/45 A kérdező kommentje:
Bécsben az emberek 77,8%-a bérleményben él. Tehát még ez a 40 nm egy osztrák nő szemében is valami. Arról nem is beszélve, hogy 2 évente cserélhetem 10 nm-rel nagyobbra ilyen fizetéssel, 32 évesen ez nem semmi. Sokan egy élet alatt sem gyűjtenek össze ennyit, még Nyugaton sem.
jan. 27. 20:34
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!