Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg e-sportol?
Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.
Közben a női hobbik se jobbak.
Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.
Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.
Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.
Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.
A horgászás a legunalmasabb, még a gagyi online lövöldéknek is több érdekessége van.
De mondjuk tényleg sokan csinálják azt, hogy fikázzák a gémereket, utána pedig következik 5-6 óra tiktok videónézés. Mert az érdekes, izgalmas és "vicces".
Mert általában ezek a pasik élősködő, önellátásra képtelen egyedek. Megragadtak 12 éves szinten, anyuci látja el őket.
Nem találkoztam még olyan gamer pasival aki egyedül élne, dolgozik, tud főzni, mosni, stb - tehát önellátó.
4.
És mi a nem "vérciki"? Dolgozni állandóan, mint a robot?
A nők hobbijai:
-online rendelés/shein, temu, aliexpress oldalakat bújni, bárminemű terméket rendelni, fantáziálni
-chadek képeire nyálazni
-netflix, tiktok, instagramm
-travel addict, wine lover
-..............................
köszi, sziasztok :)
Nő vagyok és szeretek gamelni, mondjuk a CS pont untatott mindig :D
Keress olyan nőt aki illik hozzád, ennyi a trükk.
Egyik se, mostanában leginkább Hades, Diablo, Elden Ring.
Simset utoljára ált.sulis koromban nyomattam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!