Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "unalmas" hobbi, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg e-sportol?

Figyelt kérdés

Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.

Közben a női hobbik se jobbak.

Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.

Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.

Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.

Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.

okt. 17. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 11/88 anonim ***** válasza:
20%

Mert aki gémerkedik, az igazából csak magának élő ösztönlény. Mondom ezt ex-gamerként. Laza 25 év játék van mögöttem, ellenben én a való világban is éltem, élek. Az a baj hogy mindig csak az érdekelt hogy ÉN érezzem magam jól, a többi embert csak kelléknek használtam. Ez az életforma nem kompatibilis a párkapcsolattal, házassággal.

Persze, kell a nő hogy legyen kivel dugni, de az agyad egész nap a játékon forog, a nap fénypontja az 5-10 órás folyamatos tolás.

Ami még borzasztóan káros, az az, hogy a játék az agyaddal elhiteti a történést, de valóságban fizikálisan nincs visszacsatolás. Nekem szerencsém volt, mert versenyszerűen sportoltam, emellett field target lövész vagyok számos versennyel a hátam mögött. Na meg verseny endúrózom vagy 30 éve. Szóval nekem van visszacsatolás hogy mi meleg, mi hideg, milyen elesni stb. Viszont, már ne is haragudj meg, de a mai fotelhuszárokat még távolról, a legjobb jóindulattal sem nevezném élhető férfinek. Nő mellé mint társ vagy támasz, egyszerűen röhejes. Oké, valami ugyancsak élhetetlen lány mellé talán.

okt. 17. 15:30
 12/88 anonim ***** válasza:
86%

Ugye azt tudod, hogy van aki játszik de mégsem függő? :D bármilyen hobbit túl lehet tolni.

okt. 17. 15:40
 13/88 anonim ***** válasza:
91%
Teljesen jó hobbi a gamerkedés, nekem is az a hobbim. Nem kell belecsúszni úgy, mint amit a 11# leírt, ennyi. Én járok találkozni a barátaimmal, megyünk programokra a párommal és nem a játékon gondolkodom 0-24, csak ha épp nincs semmi más, leülök játszani.
okt. 17. 15:52
 14/88 anonim ***** válasza:
23%

Hogyha valaki rendesen játszik, az sok időt elvesz. Hogyha párod nem érdekli a gameles, akkor nagyon kevés lesz az együtt töltött idő, mert amíg játszol, valami mással kell elfoglalni magát. Ha egész hétvégén csak játszol, akkor egész hétvégére, ami lássuk be, nem egy jó párkapcsolat.

Keress hasonló érdeklődésű nőt, aki megérti mit jelent ez a hobbi, veled. Is szívesen játszik és nem lesz probléma.

okt. 17. 15:53
 15/88 anonim ***** válasza:
63%
Ja ez van, a filmezés, gamingelés, animézés az unalmas, gyerekes, de az instagramra kaják kiposztolása, a napi órák hosszat tiktokozás, a műkörmözés, meg egyebek, az nem, az érett, embertépítő hobbi.
okt. 17. 16:00
 16/88 anonim ***** válasza:
65%

Életemben nem láttam még olyat, aki az insta posztolást vagy a műkörmöt hobbinak nevezte volna…. Nem mondom hogy nem létezik, de nem hinném hogy nagyon általános jelenség.

okt. 17. 16:14
 17/88 anonim ***** válasza:
35%
Egyszerűen nem jön be...unalmas és nekem meg nem a Netflix a hobbim. Ha néha néha jatszik nem érdekel.
okt. 17. 16:15
 18/88 anonim ***** válasza:
21%
A hobbi az, amit rendszeresen csinálsz és élvezel, de megy a neckbeardek közt a gatekeeping látom.
okt. 17. 17:06
 19/88 anonim ***** válasza:
0%

Én nem így definiálom magamban, mert pl szeretek zuhanyozni, nagyon kellemes nyáron hűvös, télen meg forró zuhi, rendszeresen is csinálom, de eszemben se lenne azt mondani hogy a fürdés a hobbim 😂

okt. 17. 17:09
 20/88 anonim ***** válasza:
55%
19, játszhatod direkt a hülyét.
okt. 17. 17:11
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!