Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "unalmas" hobbi, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg e-sportol?

Figyelt kérdés

Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.

Közben a női hobbik se jobbak.

Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.

Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.

Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.

Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.

okt. 17. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 51/88 anonim ***** válasza:
73%
Alapvetően, ha az egy hobbi a több közül, és nem erre megy el az öszes szabadideje olyan módon, hogy kb. megdöglik, ha kimerészkedik a napfényre, nincs ezzel gondom. De amikor vki függ, és nincs semmilyen sem aktív, sem alkotó / fejlesztő, sem hasznos, sem társasági hobbija, csak lövöldözik meg flamewarozik 12 évesekkel, és egy esküvőre sem hajlandó eljönni, mert akkor van a klánriadó vagy mi a szösz, abból köszönöm, nem kérek.
okt. 18. 10:05
 52/88 anonim ***** válasza:
57%

51.

A tuningautós/oldtimeres is lazán lemondja az esküvőt, ha aznap van a márkagyűlés vagy az oldtimer felvonulás.

Horgászról is hallottam már, aki azért nem ment el, mert "most harapnak igazán jól a halak" és valami nagyon nagy fogást akart.

A kézműves hobbik képviselői pedig ugyanúgy meghalnak a napon, mert a szobában gépezésnél nincs előrébb a szobában gyöngyfűzés (a háttérben futó tévéműsor üvöltve természetesen kötelező alapzaj)

okt. 18. 10:16
 53/88 anonim ***** válasza:
58%

Ezek szerint te se mozogsz túl jó körökben.

Nekem valahogy minden nő ismerősömnek több hobbija van, pl valamilyen sport, kézművesség, hangszer, tánc, olvasás, kertészkedés, túrázás, kulturális programok, valamilyen “állatos program” (kutyázás, lovaglás, stb), társasjátékok, kulturális és zenei programok, vannak akiknél az autó-motor dolgok mennek, stb stb stb.

Nem ismerek olyan nőt (se férfit) akinek az a “hobbija” hogy instagramozik meg kávézik…. Ennél még a 80+ éves nagymamám is aktívabb.

okt. 18. 10:59
 54/88 anonim ***** válasza:
37%

52: én azt nem írtam, hogy az nem lenne gond, ha vki szintén csak gyöngyöt fűzne, meg ha vki más hobbi miatt nem lenne hajlandó fontos eseményeken megjelenni (hacsak nem jóval a meghívó megérkezte előtt volt vmi lefixálva). Csakhogy ez a gamerek bizonyos rétegénél nagyon jellemző (mármint az, hogy függő és nincs más hobbija, és az ezzel járó kellemetlen viselkedések). És ezért óvatos pár nő, ha az első dolog, amit az illetőről meghall egy nő, hogy imád gamerkedni.

Én is szoktam kézműveskedni pl., de nem az az egyetlen hobbim. Járok túrázni, színházba, koncertre, moziba, olvasok is, táncolok... sőt van egy játék, amivel heti mondjuk 2x eljátszok fél-fél órát. Olyan párt keresek, akinek hasonlóan szerteágazó az érdeklődése.

okt. 18. 11:04
 55/88 anonim ***** válasza:
20%
#53 Ismerősi körökben ezt látom ja bocsánat kihagytam a bulizásokat a kávézás mellett ja és egy neki vagy egy kávézó téli van emberekkel minden este tehát sokan űznek ebből hobbit.
okt. 18. 11:05
 56/88 anonim ***** válasza:
67%
Attól még, hogy egy kávézó tele van, nem azt jelenti, hogy az ott levő összes embernek ez az egyetlen hobbija, okostóbiás. Én is fogok ma kávézóba menni, mert néha jó kikapcsolódás, de attól még nem ez az egyetlen hobbim.
okt. 18. 11:08
 57/88 anonim ***** válasza:
70%

Ma reggel a spar is tele volt, akkor már mindenkinek az a hobbija? 😂

okt. 18. 11:15
 58/88 anonim ***** válasza:
68%

Itt most keverednek a dolgok kicsit.

A játék is lehet hobbi, mikor valaki leül játszani kikapcsolódni, miutan végzett a dolgaival. Ez oké, de a gamer szóról sokaknak a függők jutnak eszukbe, akik semmi mást nem csinálnak, mindent alarendelnek a játéknak, naponta sok órát ülnek egy elsötétített szobában, semmi más nem érdekli őket, mindent a játék mögé rendelnek. Az ilyenek ne akarjanak párkapcsolatot.

okt. 18. 11:16
 59/88 anonim ***** válasza:
0%
58. A gamer lehet versenyzo is!
okt. 18. 11:45
 60/88 anonim ***** válasza:
41%
Az a lényegen nem változtat.
okt. 18. 12:37
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!