Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért "unalmas" hobbi, ha egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért "unalmas" hobbi, ha egy férfi gamerkedik meg e-sportol?

Figyelt kérdés

Cseszegetik a férfiakat, hogy legyenek izgalmas hobbijaik, mert akkor tapadnak rájuk a csajok. Mert milyen uncsi, ha a csávó csak Counter Strike-ozik vagy végigtolja paladinnal a Baldur's Gate 3-at. Meg hogy randi közben ilyenekről ne is beszéljen, mert instant kuka lesz a nőnek.

Közben a női hobbik se jobbak.

Dekupázsolás: beken valamit ragasztóval, aztán rátesz egy szalvétát.

Netflixezés: ugyanaz, mint a tv előtt punnyadás, csak fancybben hangzik.

Bruncholás: drágán eszik valamit, ami nem is reggeli, nem is ebéd.

Instagram-pörgetés, reggeli kávé lefotózása: szóra se érdemes.

okt. 17. 14:46
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 41/88 anonim ***** válasza:
0%
*művészetbe
okt. 17. 22:56
 42/88 anonim ***** válasza:
42%
Neked igen, nekem nem.
okt. 17. 22:59
 43/88 anonim ***** válasza:
0%
Akkor meg nem kell felháborodni azon, ha azt mondják 0 művészi érzéked meg fantáziád van, mert így is van... ennyi.
okt. 17. 23:00
 44/88 anonim ***** válasza:
24%

43 🤦🏻‍♀️

Mer pl a zene, festészet, szépirodalom nem művészet...csak a gépen való játszás. Ok.

okt. 17. 23:05
 45/88 anonim ***** válasza:
0%

43

Nekem van, érdekelnek a művészetek, többet aktívan is gyakoroltam, most már csak egyet, nézőként, olvasóként viszont minden most is minden formában szinte. Na de a gép előtt az egérnyomogatás, az fényévekre van a művészettől és a fantáziától. Csak a megalkotóknak volt fantáziája.

okt. 17. 23:22
 46/88 anonim ***** válasza:
0%

De hát te veszed annak! A te “definíciód” szerint az (“ hobbi az, amit rendszeresen csinálsz és élvezel”), én pont azt írtam hogy SZERINTEM nem hobbi.

Ahogy műkörmöm is volt évekig, SOHA nem tekintettem hobbinak, az ugyanolyan mint a zuhanyzás, hajmosás, borotválkozás. Nem hobbi. Pont erről beszélek.

okt. 18. 07:03
 47/88 A kérdező kommentje:

"Mondjuk ha valaki számára a női hobbi annyiban merül ki, mint amiket a kérdező felsorolt az ne csodálkozzon, ha egy nő sem akar szóba állni vele."

Sajnos nem nekem, hanem sok csajnak merül ki ennyiben a "hobbi".

A másik véglet meg az, amit egy ismerős csaj is csinált. Egyszer elvitték Tihanyban egy vitorláson egy körre, csinált néhány fotót. Se előtte, se utána nem ült vitorláson. De azért azóta minden társkeresőn beírja a biójába, hogy "hobbi: vitorlázás".

És persze elvárja, hogy a férfiaknak is hasonlóan izgi hobbijaik legyenek...

okt. 18. 08:36
 48/88 anonim ***** válasza:
56%

“ Sajnos nem nekem, hanem sok csajnak merül ki ennyiben a "hobbi".”

Akkor nagyon rossz körökben mozogsz. A nők többségének nem ennyiben merül ki a “hobbi”.

okt. 18. 08:40
 49/88 anonim ***** válasza:
32%
#48 Néha azért elmennek barinőkkel kávézni is ez is nagy hobbi. :D
okt. 18. 08:54
 50/88 anonim ***** válasza:
72%

Sokan sajnos szeretik a hobbit szinte kizárólag olyan tevékenységeknek beállítani, amikhez jó kézügyesség kell. Férfiaknál pl. barkácsolás, autó bütykölgetése, nőknél meg gyöngyfűzés, üvegfonás stb.

Egy rossz kézügyességű embernek ezek a "hobbik" a kínzás kategóriát képviselik.

okt. 18. 08:58
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!