Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Közismert tény, hogy a legtöbb nő a chadeknek jut. A chadek ismertetőjegye többek között, hogy gyakran váltogatják a partnereiket, és nem alakítanak ki mély érzelmi kapcsolatot a másik féllel. Jellemzően bunkó, macsó, önző módon viselkednek a nőkkel. Akik paradox módon élnek-halnak értük. Tehát amit mondasz, az sajnos nem állja meg a helyét. Biztos van kivétel, de a nők többsége odáig van attól, ha egy chad sétáló lyukként tekint rájuk.
Ismerem Ádámot. Szerintem ő pusztán külsőre egy 7-8 pontos csávó. Én hozzá képest 1-2 vagyok. Meg igazából mindenki máshoz képest is.
De nem csak a chadeknek jut nő, tehát az hogy a te párod nem az, nem jelent semmit! Mint korábban is írtam, szerintem a chadeknek jut a nők 80 százaléka, a normie-knak a nők 19 százaléka és a simpeknek, inceleknek a nők 1 százaléka.
Miért van az, hogy az incelek szerint a férfiakból van chad meg normie meg simp meg anyámkínja,a nők pedig egy homogén halmaz A Nők néven?
Komolyan nem tudtok különbséget tenni egy instapicsa meg egy szomszéd lány tipus között?
"popular, confident, sexually active young white male"; a népszerűség eléggé attól függ, hogy milyen közegbe teszem a páromat. Valahol ő lenne a figyelem középpontjában, máshol pedig csak csendben ülne.
"who wears trendy clothing and only enjoys popular things"; hűha, ez sem írja őt jól le. Ma is egy olyan ingben van, amit a nagyapjától örökölt. Vannak népszerű érdeklődései (pl. foci) és eléggé szűk körökben népszerűek is (pl. régészet).
Ez a "normie" is micsoda? :D Tudom, keressek rá, de figyelj, aki ilyen kifejezéseket használ, az elől a nők menekülnek. Már az írásodból is süt a gyűlölet és a lenézés, ez nem zavar? Emellett az is baj, hogy annyira nincs közöd a normális emberekhez. Ha legalább barátaid lennének tudnád, hogy mennyire változatosak az emberek, nem lehet őket néhány kategória alapján rangsorolni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!