Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
#655 #656 #657
Pontosan tudom hogy mindhárom kommentet egy ember írta, bármennyire is próbálod kiadni magad legalább kettőnek. Elmondtam világosan, hogy nem fogok reagálni az elmebeteg hazugságaidra. További jó fantáziálást az erőszakról!
De nem erről volt szó. Igenis lehetséges, és sokkal bővebb rétű történelmi háttér van mögötte, mint az általatok szabadságnak nevezett feminista korszaknak. Ez maximum 70 éve tart. Előtte a férj diktált.
Miért kevered össze a kényszer és az ösztönzés szavakat?
Én évek óta nem találok párt, szívesen ismerkednék ilyen incelekkel akikkel nem állnak szóba a nők!
Igaz hogy nem én vagyok a legszebb a környéken és igazából van is rajtam néhány kiló felesleg, meg nincs pénzem megcsináltatni a fogamat, de gondolom nekik úgyis a belső értékek számítanak!
Ez egy teljesen valid érv, mert egyáltalán nem törvényszerű, hogy az idő előrehaladtával minden egyre jobb és fejlettebb lesz. Egyes dolgok igen, pl. technológia, tudományok, vagy épp az általad említett wc-zés. Más dolgok viszont nem. Persze ez valamilyen szinten szubjektív is. Szerintem (incelektől teljesen függetlenül) az hogy bizonyos erők évtizedek óta a férfias férfi és a nőies nő ideáljának romba döntésén munkálkodnak, az például katasztrófa, és nem is természetesen társadalmi változás. Ennek a folyamatnak volt a része a feminizmus, melléktermékei pedig az incelek.
A pipák számából is kiderül. Neked 4,5 pipa van. Az általam írt három komment írójának pedig 4!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!