Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Lehet. De nekem nem a szexhiány a probléma, hanem a magányosság. Ezen nem fog segíteni egy prosti. Boldog szeretnék lenni, nem csak üríteni egyet szimplán.
Jó lenne végre elkészíteni egy valóban tudományos munkával összeállított intézkedéscsomagot, nem is az incelek, hanem a férfiak és a nők jogegyenlőségén alapuló fenntartható társadalma érdekében
Egy ilyen társadalmat kéne építeni, ahol a törvényeket egyrészt a modern korhoz igazítjuk, kiiktatva a nők jogelőnyeit és a férfiak jogfosztottságát abban a néhány kirívó esetben.
Emellett pedig biztosítjuk a lehetőségét a nemek valódi egyenlőségének a férfitöbblet felszámolásával, a feminsta kultúra megdöntésével és az említett jogegyenlőséggel.
Én tényleg szeretném ha férfiak és nők egyenlő feltételek szerint élhetnének a világban, legfeljebb biológiai különbségek választanának el minket, és nem kéne így gyűlölnünk a másikat hogy nemi erőszakról meg kasztrálásról meg hasonlókról kelljen értekeznünk.
Tudom hogy az álmom jelenleg utópisztikus, de én ilyen javíthatatlan idealista vagyok
#632: "hogy nemi erőszakról meg kasztrálásról meg hasonlókról kelljen értekeznünk"
Jelenleg se kell, csak ti csináljátok.
Amúgy elmondanád, hogy pontosan milyen "jogodtól" vagy te megfosztva?
"Lehet. De nekem nem a szexhiány a probléma, hanem a magányosság. Ezen nem fog segíteni egy prosti. "
És ezen a kényszer házasság hogy segített volna? Nem tudod beprogramozni a másikat, hogy mit érezzen, ha házasságba kényszeríted, akkor se, vagyis az intézménycsomagod erre nem adna megoldást.
"Egy ilyen társadalmat kéne építeni, ahol a törvényeket egyrészt a modern korhoz igazítjuk, kiiktatva a nők jogelőnyeit és a férfiak jogfosztottságát abban a néhány kirívó esetben."
Akkor örülhetsz, mert jelenleg is jogegyenlőség van.
632: Egyetértek, ezért támogatom az utolsó szintelméletes rész kivételével az összes pontot.. illetve ezeken kívül még rendelkezni kéne a nők munkahelyi egyenlőségéről is.
Nekik is legyen üveg helyett betonplafon, ahogy a férfi melósnak van.
"Amúgy elmondanád, hogy pontosan milyen "jogodtól" vagy te megfosztva?"
Nem, már itt megvitattuk ezt
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
És igen, muszáj erről beszélni, mert a kétségbeejtő helyzet ezt váltja ki.
Egyesek már nemi erőszakot jelentő intézkedésekben gondolkoznak a nyomorukban, míg mások az önkéntes kasztrálásban látják a megoldást Mindkét nem részéről talál támogatókat az önrendelkezés szabadságának nemes ötlete
Kár hogy ez az emberi jogunk hiányzik
Vezetői pozícióba pedig nő csak akkor kerülhet a munkahelyen, ha van férje és gyereke! (örökbefogadás oké, ha nem tud szülni)
Tehát igen, a leszbikus nő nem jut sehova.
"Vezetői pozícióba pedig nő csak akkor kerülhet a munkahelyen, ha van férje és gyereke!"
És áruld már el hogy ez kinek és mire jó!?
"még rendelkezni kéne a nők munkahelyi egyenlőségéről is"
No, mire gondolsz, incel? Ne dolgozhassanak a nők vagy legyen korlátozva, hogy hol és mennyit?
"Vezetői pozícióba pedig nő csak akkor kerülhet a munkahelyen, ha van férje és gyereke!"
Mire fel ez a hülyeség? Teljesen értelmetlen kikötés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!