Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Ugyan miért? Én nem írtam, hogy bárkivel is kötelező lenne. Akitől undorodsz, azzal nem házasodsz össze. Pont. Ez napjainkban is ugyanígy működik.
A legrondább , legszegényebb (lásd: poorcel) emberek mi vagyunk. És láthatóan nem vagyunk párkapcsolatban.
Ennyire nehéz értelmezni, amit mondok? A külsőm miatt nem vesznek emberszámba a nők, ezen pedig nem tudok változtatni, még akkor sem, ha lelki pálforduláson megyek át. Egyébként valóban lelki roncs vagy, de a nők tettek azzá.
A télapó és goblinok mellett láttad ezt? Hiszem, ha látom. A nők többségét a chadek, kisebb részüket a normie-k kapják meg. A simpeknek, inceleknek kb. a nők 0,1 százalékán kellene megosztozni, de még lehet sokat is mondtam. Biztos van olyan incel, aki ki tudott törni ebből és lett barátnője, de neki valószínűleg nem a torz külsővel volt problémája. Hanem például szegény volt, és megnyerte a lottót.
Neked se kellene olyan nő, aki külsőleg taszítana, akkor mit hisztizel, amikor a nők ugyanígy viszonyulnak hozzád?
Én már amiatt se vennélek emberszámba, hogy olyan szavakat használsz, hogy "chad" és "normie". Normális nő ilyenek hallatán már el is fordul előled.
.
"Biztos van olyan incel, aki ki tudott törni ebből és lett barátnője, de neki valószínűleg nem a torz külsővel volt problémája. Hanem például szegény volt, és megnyerte a lottót."
Ha ez megoldja az incel-ek problémáját, akkor miért azzal jöttél, hogy a nőket kell belekényszeríteni ebbe az abnormális ökörségbe, hogy 10 évig házasság + kötelező szex? És miért nem egy kurzussal jöttetek az incel-eknek, amivel megtanítjátok, hogy hogyan lehet többet keresni?
"Csak hajtogatod, hogy szerinted mi nők vagyunk a szörnyek..."
Ezt ti mutatjátok magatokról nem mi állítjuk
Ha rendes ember olvassa ezeket a gyalázatokat amit írtok, akkor nem mást lát mint háborodott szörnyszülötteket akik nethez jutottak.
De nem a nők a szörnyek, csak az itteni náci példányai
"Ezen logika alapján te azt tetted magadévá, hogy a nőket házasságba kényszerítik 10 évre, ahol szexet kell szolgáltatniuk a férfiaknak. UGyanis te ebből indultál ki, amikor arra a következtetésre jutottál, hogy ez nemi erőszak."
Visszaolvasod amiket írkálsz te elmeháborodott barom?
A logikához neked mi közöd?
Én mit tehetek abból magamévá hogy nézek egy rendszert amiben ilyen van?
A pontozásos rendszert viszont te magadévá tettek azzal hogy abból kiindulva támadtál random férfiakat akik a férfitöbblet következményeit veszik számba
Hiszen te HASZNÁLTAD a pontozást
Márpedig pontok alapján hiába osztályozod te vagy a szintén bolond kérdező az embereket, nem lesz értelme mert az embereket nem lehet pontokban kifejezni.
Illeszkedési szempontok vannak és nem pontok, amíg ezt nem látod be, addig hiába jatszod itt az eszedet, nem leszel különb a kérdezőnél.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!