Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Nem szoktam alkoholt inni.
501: Oké, de ez a tudomány dolog azért elég túlzás szerintem.. komolytalanná teszi a kérdést így.
A 400 oldalas tanulmány meg elérhető online valahol vagy paywall mögött van?
A kérdésedre már válaszoltam. Átdolgozzuk még majd az itteni építő jellegű tapasztalatok alapján, és utána közzétesszem. Ezt itt és most megígérem.
“az nem tudományos kutatás, mikor pár haver egyezteti a problémáit”:
4 doboz sör, meg egy incel.
"Átdolgozzuk még majd az itteni építő jellegű tapasztalatok alapján, és utána közzétesszem"
Ha az egész rosszul van felépítve, problémás mind a 400 oldal, akkor nincs olyan átdolgozás, ami alapján vállalható formába hozható.
Ha valaha is akarsz az incelekről normális kutatást, akkor ki kell dobni mind a 400 oldalt és nulláról elkezdeni úgy, hogy ténylegesen hozzáértőket alkalmaztok.
Mindentől függetlenül:
Ahhoz mennyire kell betegnek lenni, hogy élvezni tudjátok azt a szexet, ami a másik félnek abszolút nyűg, semmi élvezet, semmi szándék nincs benne, csupán kényszer hatására vesz benne részt?
És tényleg ettől többnek éreznétek magatokat?
Nem számít, hogy valójában ugyanúgy nem akarnak a hátuk közepére sem?
El sem jutok a szexig, mert nem vesznek emberszámba a nők. Nyilván nincs önbizalmam sem ebből kifolyólag.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!